Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
Best Buy Award
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Citronska kislina Greenatural 500 g

Šifra izdelka: 8052400930168
Cena: 5,98 €
Vsebuje: citronsko kislino monohidrat (EC 201-069-1).
Izberi količino:
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 3,90 € za vse pakete.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Naročene izdelke lahko plačaš tudi ob prevezmu paketa. Dostavljalcu iz paketne službe GLS lahko plačaš z gotovino ali s plačilno kartico (brez bančne provizije).
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V primeru, da si naročil-a izdelke do 10. ure in so vsi izdelki na zalogi, ti bomo odposlali pošiljko še isti dan. Dostavna služba GLS ti lahko dostavi paket že naslednji delovni dan ali kasneje, če se tako dogovoriš z dostavljalcem iz GLS, ki te pred dostavo pokliče.

  V primeru, da vseh naročenih izdelkov ni na zalogi, te bomo poklicali in se dogovorili o najhitrejši možni dostavi.
 • Je nakup preko spleta varen?
  Skrbimo za tvojo zasebnost in varnost nakupa. Tvojih osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Če imaš dodatno vprašanje glede varnosti nakupa nas, prosimo, pokliči na številko 031 330 171.


Več o izdelku

Citronska kislina je naravna snov idealna za pripravo različnih čistil za dom.

 

MEHČALO ZA PERILO: pripraviti raztopino 200 g citronske kisline v 1 litru vode. Dodati 100 ml pripravljene raztopine v dozirno posodo pralnega stroja.

 

ČIŠČENJE VODNEGA KAMNA: pripraviti raztopino 150 g citronske kisline v 1 litru vode. Napršiti željeno površino z raztopino in pustiti delovati nekaj minut ter nato sprati z vodo.Ne uporabljati na marmorju, kamnu, opeki, lesu in površinah, ki niso odporne na kisline.

 

ODSTRANJEVALEC KOTLOVCA: pripraviti raztopino 200 g citronske kisline v 1 litru vode. Dodati 1 liter pripravljene raztopine enkrat mesečno v pomivalni ali pralni stroj in zagnati program z visoko temperaturo.

 

BLEŠČEČA POSODA: pripraviti raztopino 150 g citronske kisline v 1 litru vode. Dodati v dozirni predal pomivalnega stroja.

 

POZOR: Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke in obraz. Nositi zaščito za oči in obraz. PRI STIKU Z OČMI:  Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

 

Proizvajalec: Greenproject Italia srl, Italija. 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
Napaka: vpišite svoje podatke