Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
100% BIO
Največja izbira bio izdelkov na spletu v Sloveniji
Zanesljiv trgovec
Največja izbira bio izdelkov na spletu v Sloveniji
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.
Knjiga 42-dnevno zdravljenje po Rudolfu Breussu

Knjiga 42-dnevno zdravljenje po Rudolfu Breussu

Šifra izdelka: 9789619304518
Cena: 24,95 €
Knjiga 42-dnevno zdravljenje po Rudolfu Breussu, pravilen pristop.
Avtor: Jürgen H. R. Thomar
Izdelek ni dobavljiv po pošti
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 3,90 € za vse pakete.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Naročene izdelke lahko plačaš tudi ob prevezmu paketa. Dostavljalcu iz paketne službe GLS lahko plačaš z gotovino ali s plačilno kartico.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V primeru, da si naročil-a izdelke do 10. ure in so vsi izdelki na zalogi, ti bomo odposlali pošiljko še isti dan. Dostavna služba GLS ti lahko dostavi paket že naslednji delovni dan ali kasneje, če se tako dogovoriš z dostavljalcem iz GLS, ki te pred dostavo pokliče.

  V primeru, da vseh naročenih izdelkov ni na zalogi, te bomo poklicali in se dogovorili o najhitrejši možni dostavi.
 • Je nakup preko spleta varen?
  Skrbimo za tvojo zasebnost in varnost nakupa. Tvojih osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Če imaš dodatno vprašanje glede varnosti nakupa nas, prosimo, pokliči na številko 031 330 171.


Več o izdelku

Knjiga 42-dnevno zdravljenje po Rudolfu Breussu vsebuje nasvete, recepte in izkušnje za zdravljenje in preprečevanje bolezni z naravnimi sredstvi.

 

Kura je primerna za vse vrste raka. Avtor v svoji knjigi omenja in predlaga navodila za pripravo čajev in juh za 24 vrst raka. Kura pomaga tudi pri drugih boleznih, kot so pljučna tuberkuloza, multipla skleroza in vnetje sklepov. Izvajanje kure priporoča vsem, tako rakavim bolnikom kot tudi zdravim ljudem.

 

Ta knjiga lahko služi kot priročnik za pravilno izvajanje Breussove kure. Gre za razširjeno in predelano knjigo Rudolfa Breussa Zdravljenje raka in levkemije ter drugih navidez neozdravljivih bolezni z naravnimi sredstvi: Nasveti za preprečevanje in zdravljenje različnih bolezni, v kateri so ozadje, priprava na kuro za zdravljenje raka in njen potek podrobno opisani. Avtor hkrati opozarja tudi na napake pri izvajanju kure.

Poglej tudi te top prodajne izdelke

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
Napaka: vpišite svoje podatke