Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
Best Buy Award
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Mehčalec za perilo sivka Greenatural 1 l

Šifra izdelka: 8052400933312
Cena: 5,98 €
Sestavine : 5-15%: kationske površinsko aktivne snovi, <5% neionske površinsko aktivne snovi. Ostale sestavine: parfumi (Lavandula Hybrida Oil), Linalool.
Izberi količino:
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 3,90 € za vse pakete.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Naročene izdelke lahko plačaš tudi ob prevezmu paketa. Dostavljalcu iz paketne službe GLS lahko plačaš z gotovino ali s plačilno kartico (brez bančne provizije).
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V primeru, da si naročil-a izdelke do 10. ure in so vsi izdelki na zalogi, ti bomo odposlali pošiljko še isti dan. Dostavna služba GLS ti lahko dostavi paket že naslednji delovni dan ali kasneje, če se tako dogovoriš z dostavljalcem iz GLS, ki te pred dostavo pokliče.

  V primeru, da vseh naročenih izdelkov ni na zalogi, te bomo poklicali in se dogovorili o najhitrejši možni dostavi.
 • Je nakup preko spleta varen?
  Skrbimo za tvojo zasebnost in varnost nakupa. Tvojih osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Če imaš dodatno vprašanje glede varnosti nakupa nas, prosimo, pokliči na številko 031 330 171.


Več o izdelku

Naravni mehčalec Greenatural je certificiran z eko bio certifikatom ICEA za mehčanje perila. Zahvaljujoč ekološki formulaciji z rastlinskimi tenzidi iz obnovljenih virov učinkovito mehča in odišavi perilo, upoštevajoč vlakna, tkanine, povrhnjico in okolje. Za belo in barvno perilo. Odišavljen z eteričnim oljem sivke. Hraniti pri sobni temperaturi in stresti pred uporabo.

 • Dermatološko preskušen
 • Preverjana prisotnost niklja, kroma in kobalta (vrednosti < 0,4 ppm)
 • Ne vsebuje umetnih parfumov, barvil, SLES, EDTA, fosforja, encimov
 • Ne vsebuje GSO in sestavin živalskega izvora* (kot zahteva ICEA)

NAVODILA ZA UPORABO:

 

ROČNO PRANJE: oprano perilo pustiti namakati v mehčalcu vsaj 10 minut. Nato ne spirati

STROJNO PRANJE: mehčalec dodati v dozator pralnega stroja

PRIPOROČEN ODMEREK ZA 4,5 kg PERILA

Ročno pranje 10 litrov

45 ml

Strojno pranje

45 ml

1 zamašek = 60 ml

 

OPOZORILA:

 

Pozor: Povzroča hudo draženje oči. Vsebuje Lavandula Hybrida Oil. Lahko povzroči alergijski odziv. Po uporabi temeljito umiti roke. Nositi zaščitne rokavice in zaščito za oči in obraz. PRI STIKU Z OČMI:  Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Hraniti zunaj dosega otrok. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.

 

Proizvajalec: Greenproject Italia srl, Italija. 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
Napaka: vpišite svoje podatke