Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
Best Buy Award
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

PRISTOPNICA


Kaj je Normina kartica zdravih ugodnosti? 

 

 

V virtualni Normi zbirate točke pri vsakem nakupu!

 

1 točko prejmete za vsak spodaj izpolnjen pogoj. Ko zberete 15 točk, lahko koristite popust v višini 10% pri vašem naslednjem nakupu. Trenutno število točk bo vedno izpisano na vašem računu.

 

Normino kartico lahko kupec koristi le v poslovni enoti, v kateri je kartico naročil (Ljubljana, Maribor, Celje, Krško, spletna trgovina). Za vse nadaljne informacije smo vam z veseljem na razpolago v vseh poslovnih enotah.

 

Bonitetno točko prejmete:

  • za vsak nakup nad 10 EUR,
  • če v Normo »pripeljete« novo stranko - nova stranka pri naročilu v opombo vpiše vaše ime in priimek in točka se pripiše vaši kartici,
  • če nam posredujete dober nasvet ali mnenje za izboljšavo.

 

Obseg ugodnosti je pri nakupih v prodajalnah Norma še nekoliko obsežnejši. Pogoji za pridobitev bonitetnih točk v prodajalnah so objavljeni v vsaki poslovni enoti posebej.

 

Kartica omogoča elektronsko zbiranje in unovčevanje točk ter imetniku prinaša tudi druge zanimive ugodnosti, o katerih bo informacija vedno na razpolago bodisi na prodajnem mestu, spletu ali v e-novičkah.

 

Kartico lahko brezplačno pridobi vsak obiskovalec virtualne ali fizične Norme, ki predhodno v celoti izpolni spodnjo pristopno izjavo.

 

Imetnik kartice zbira točke po trenutno veljavnem lojalnostnem sistemu bioprodajalne Norma. Točke se pripišejo na kartico ob vsakem nakupu, če so izpolnjeni pogoji za dodelitev točk.

 

V primeru izgube kartice vas prosimo, da Bio prodajalno Norma o tem obvestite in brezplačno vam bomo izdali novo kartico ter nanjo prenesli vse vaše ugodnosti iz stare kartice.

 

Trajno kartico boste prejeli po pošti na vaš naslov, vendar le, če bodo na pristopnici izpolnjeni in razumljivi vsi vaši podatki.
 

Ime: *
Priimek: *
Ulica: *
Hišna številka: *
Poštna številka: *
Kraj: *
Država: *
Datum rojstva:
Spol: *
Elektronski naslov: *
Mobilni telefon:


Zgoraj navedeni bodoči imetnik Normine kartice zdravih ugodnosti s končno potrditvijo izrecno soglašam in dovoljujem, da se moji osebni podatki uporabljajo, obdelujejo in shranjujejo v centralni bazi podjetja Verasio d.o.o. z namenom obveščanja imetnika kartice o izbranih promocijskih aktivnostih in novostih bioprodajalne Norma ter z namenom izvajanja ciljnega trženja. Vse gornje podatke bo izdajatelj kartice – podjetje Verasio d.o.o. – varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Imetnik kartice lahko kadarkoli na naslovu sedeža podjetja pisno ali telefonsko prekličem uporabo svojih osebnih podatkov.


Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
Napaka: vpišite svoje podatke