Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
Best Buy Award
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Na nas se lahko zanesete 

Spletna trgovina Norma je v letu 2015 pridobila značko Zanesljiv trgovec, ki na podlagi različnih kriterijev potrjuje, da gre za zanesljivo spletno trgovino in zaupanja vredno podjetje, ki trgovino upravlja.

 


V postopku pridobivanja znaka se pri spletnem trgovcu preverja izpolnjevanje kriterijev zanesljivosti in varnosti storitev ter mnenja spletnih kupcev, ki izražajo ustrezno raven uporabniške izkušnje. Značka ima na slovenskem in hrvaškem spletnem trgu pomembno vlogo povečevanja zaupanja spletnih kupcev, ki je ključno za rast spletnega nakupovanja v prihodnje.
 

Značko podeljuje Ceneje d.o.o., podjetje, ki je na trgu prisotno 10 let in že 4 leta preverja kriterije zanesljivosti spletnih trgovcev na slovenskem in hrvaškem spletnem trgu ter jih potrjuje z značko Zanesljiv trgovec. Značka se nahaja na portalih Ceneje.si in Jeftinije.hr na strani izdelka ob logotipu posamezne spletne trgovine ter na spletnih straneh trgovin, ki so si prislužile naziv zanesljivega trgovca.
 

Več informacij najdete na tej povezavi

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke