Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Odličje Best Buy Award: kupci ste izbrali NORMO 

V Normi skrbno izbiramo izdelke, ki jih vključujemo v svoj prodajni asortiman. Razvili smo lasten nadzor in visoke standarde kakovosti. Skrbno preverjamo sestavine izdelkov, dobavitelja, izvor oziroma poreklo ter način pridelave izdelkov. Na račun kakovosti in etičnosti ne sprejemamo nobenih kompromisov. BIO izdelke vam želimo približati v odlični kakovosti po razumni ceni.

 

Ponosni smo, da ste nas izbrali za spletno trgovino, ki ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na področju BIO KOZMETIKE. 

 

Prejeli smo certifikat Best Buy Award Slovenia BIO 2017/2018 za področje BIO KOZMETIKE.

 

Raziskavo Best Buy Award BIO Slovenia 2017/2018 je s spletno anketo avgusta in septembra 2017 izvedla švicarska organizacija ICERTIAS. Raziskave Best Buy Award, ki jih izvaja švicarska organizacija ICERTIAS, merijo izključno izkušnje, mnenje in predstave potrošnikov o ponudnikih, ki nudijo na trgu najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

 

Metoda, ki ji zaupa tako zdaleč največ anketirancev, kot podjetij, sloni na CAWI-DEEPMA metodi (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness) in odprtih vprašanjih, kjer odgovori anketirancem niso podani vnaprej. Slednje zagotavlja, da izpraševanci sami podajo odgovore na zastavljena vprašanja, s čimer je zagotovljena največja možna stopnja kredibilnosti in relevantnosti podanih odgovorov. Raziskava je bila izvedena na območju Slovenije preko spleta.  Vanjo je bilo vključenih 1.200 anketirancev, potrošnikov, ki pogosto uporabljajo bio izdelke. Anketiranci so bili starejši od 15 let in segmentirani glede na različne demografske dejavnike (starost, spol, lokacija), da bi bil vzorec reprezentativen na nacionalni ravni.

 

Vprašanje odprtega tipa je bilo:

 

„Navedite naziv SPLETNE trgovine s ponudbo BIO KOZMETIKE, ki glede na vaše osebne izkušnje in mnenje ali izkušnje in mnenje vaših bližnjih ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo  na slovenskem trgu:“

 

NORMA.SI je bil najpogostejši odgovor.

 

POVEZAVA DO CERTIFIKATA

 

Zmaga in prvo mesto sta odraz vašega zaupanja v našo ponudbo bio kozmetike. Zato se vam iskreno zahvaljujemo in si hkrati zadajamo nov cilj, to je, da ta status tudi v bodoče ohranimo.

 

Vaša Norma 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke