Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
ZA PRAVE GURMANE
IN ZDRAVOJEDCE
Največja izbira
Največja izbira in kakovost BIO IZDELKOV
na spletu v Sloveniji

Bio olja in maščobe

Ekološko
Cena: 5,98 €
Izdelek ni dobavljiv po pošti.
Ekološko
Cena: 3,49 €
Izdelek ni dobavljiv po pošti.
Ekološko
Vegansko
Cena: 7,69 €
Izdelek ni dobavljiv po pošti.

Olja iz biološke pridelave

Olje biološke pridelave za samostojno uporabo in za pripravo okusnih obrokov. Norma nudi široko izbiro različnih vrst olja: ekstra deviško oljčno olje, kokosovo olje, olje zemeljskih mandljev, olje mareličnih jedrc, sezamovo olje, olje konoplje ... Vsa olja v naši ponudbi so iz kontrolirane ekološke pridelave. Redno dodajamo tudi nova zanimiva in zdrava olja različnega izvora in okusov. Nerafinirana in hladno stiskana olja so temelj zdrave prehrane, saj vsebujejo vitamine, minerale in maščobne klisline, ki so pomembni za zdrave možgane, srce in kožo.

Med našimi najbolj priljubljenimi izdelki so na primer bio olje črne kumine, bio olje divjega origana, bio kakavovo maslo in bio orehovo olje. Različne olja so primerna za solate, peko in druge kulinarične podvige. Z izbranim oljem jeste dobro in zdravo.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke