Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Ekološka čistila in detergenti

Ekološka čistila in detergenti

Ohranjajte čisto in zdravo bivanjsko okolje z ekološkimi čistili in ekološkimi detergenti. Za čisto posodo, perilo in pohištvo lahko poskrbite z izdelki, ki temeljijo na naravnih sestavinah, brez nepotrebnih barvil in umetnih dišav. Naj vaše življenje prevzame ekološko čiščenje, s katerim dobite odlične rezultate, hkrati pa ne obremenjujete narave in svojega telesa. Klasična čistila in detergenti so pogosto zelo agresivni do kože in polni zdravju škodljivih sestavin. Naša ponudba ekoloških čistil pa temelji na preverjeno dobrih izdelkih, ki so veganski in velikokrat 100% naravnega izvora, tudi njihova embalaža je običajno prijaznejša okolju. Ekološko čiščenje je zagotovo prava smer za vso družino.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke