Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Delavnica presnih light sladic

 

Vabljeni na delavnico presnih light sladic! Poudarek bo na lahkih sladicah z manj olj in oreščkov. Delavnico bo vodila Maja Vlasak, mojstrica izdelave božanskih presnih sladic brez glutena in belega sladkorja. Za sladkanje brez slabe vesti :-).

 

Naučili se bomo izdelovati čokoladno torto, jagodno pito in jabolčno torto. Mmmmm! Vse sladice bodo pripravljene brez moke, belega sladkorja, jajc in mlečnih izdelkov. Te zdrave sladice bodo primerne za vse prince in princeske z laktozno intoleranco, občutljive na gluten, za vegane in vse, ki se želimo prehranjevati zdravo.

 

 

Slika je simbolična.  

 

Priprava presne hrane ne presega toplotne obdelave nad 45 stopinj Celzija, tako se na ta način ohranijo vsi vitamini, minerali, antioksidanti in encimi, katere dobimo samo s surovo hrano, saj se s kuhanjem skoraj popolnoma uničijo. Encimi našemu telesu pomagajo pri prebavljanju in absorbciji hrane, pomembno vlogo pa igrajo tudi pri obnovi celic, tkiv in organov.
 

Presne sladice se zato pred zaužitjem hladijo in strjujejo v hladilniku. Maja vas bo naučila vseh postopkov, da vam bodo presne sladice zares uspele!
 

Kdo je Maja Vlasak?
 

 

Maja je velika ljubiteljica sladic. Vedno je bila, vendar se je zaradi bolezni odločila sprejeti bolj zdrave življenjske odločitve. Podala se je na pot raziskovanja o zdravi prehrani in zamenjala marsikatere sestavine v svoji kuhinji za bolj zdrave. Vendar se ni želela povsem odpovedati sladkanju in tako se je spoznala s presnimi sladicami. Maja rada raziskuje in preizkuša nove recepte ter načine za izdelavo presnih sladic. Majin butik pripravlja presne sladice za nekatere gostinske lokale v Mariboru, za poslovne in družabne dogodke ter rojstnodnevne zabave. 

 

Kdaj in kje?

 

V Normi v Mariboru (Žolgarjeva ulica 18 - pri magdalenskem Sparu), 2.3.2016 ob 19.00 do približno 21.00.

 

Cena: 29 €.

V ceno so vključene vse sestavine za izdelavo sladic, recepti in pokušina. 
 

Vaša rezervacija je zagotovljena s plačilom vstopnine za delavnico v višini 29 €, ki ga lahko izvedete na naš TRR: Nova KBM SI 56 0443 0000 1356 562, sklic 00 2016-1002
 

Verasio d.o.o.

Gregorčičeva 18

2314 Zg. Polskava
 

Po opravljenem plačilu nam sporočite prosim na mail norma@norma.si še vaše ime in priimek ter naslov, da vam lahko izstavimo račun. Račun vam izročimo na delavnici.

Vstopnico za delavnico lahko plačate tudi na blagajni v Normi.


Prisrčno vabljeni!

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri