Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

BIO čistilo za pomivalni stroj Alma Win 200g

Šifra izdelka: 4019555705601
Cena: 3,69 €
Bio čistilo za pomivalni stroj Alma Win. Vegansko. Embalaža prijazna okolju.

Sestavine: <5% anionskih površinsko aktivnih snovi. Pomožne snovi: citronska kislina. 100% sestavin je naravnega izvora.

*Iz kontrolirane biološke pridelave.
Izberi količino:
Ekološko
Ekološko
Embalaža prijazna okolju
Embalaža prijazna okolju
Vegansko
Vegansko
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 60,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 € (trenutno ta storitev ni na voljo).

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kdaj obračunavamo pripravo paketa?
  Strošek priprave paketa obračunamo samo pri manjših naročilih v vrednosti do 30 €.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Plačilo po povzetju trenutno in do nadaljnjega zaradi korona virusa ni možno.
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  Zaradi povečanega obsega naročil v času korona virusa, bodo vaša naročila obdelana v daljšem času kot sicer. Tudi dostava je možna kakšen dan ali dva kasneje, kot v normalnih razmerah.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

BIO čistilo za pomivalni stroj Alma Win. Za zaščito in čistočo redno, ohranjanje delovanja motorja stroja. Upoštevajte navodila za uporabo proizvajalca stroja.

 

Uporaba: Za pomivalni stroj: vstavite 1 vrečko v pomivalni stroj, zaprite vrata in nastavite stroj na program z najvišjo temperaturo in pritisnite start. Za pralni stroj: za osnovno čiščenje vstavite 2 vrečki/za redno čiščenje vstavite 1 vrečko v pralni stroj, izberite program (min. 60°C) brez predpranja, brez perila in detergenta in pritisnite start. Razmasti, odstranjuje neprijetne vonjave, varuje in neguje gume in kovinske dele, preprečuje motnje in podaljša življenjsko dobo stroja.

 

OPOZORILO: Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, imejte pri roki embalažo ali etiketo. Hranite izven dosega otrok! V primeru stika z očmi: Nekaj ​​minut nežno sperite z vodo. Če je mogoče, odstranite kontaktne leče. Nadaljujte s spiranjem. Če draženje oči traja: Poiščite zdravniško pomoč. Embalažo odvrzite v smeti šele, ko je popolnoma izpraznjena vsebine.

 

Proizvodnjo kontrolira: Certisys, Rue Joseph Bouché 57, 5310 Bolinne, Belgija.

 

Proizvajalec: AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH, Talstraße 2, 73650 Winterbach, Nemčija.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke