Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Cvetna kompozicija SAMOZAVEST Anima 50 ml

Šifra izdelka: 3333333333326
Cena: 24,00 €
SAMOZAVEST - prehransko dopolnilo. Neto: 50 ml.

SPREJ NA PODLAGI POVEZOVALNIH, OKREPITVENIH IN SPODBUJEVALNIH CVETNIH ESENC.

Alkimistična cvetna kompozicija z naravnim stimulativnim in okrepitvenim delovanjem na osebnost in značaj. Spodbuja spontanost in pogum. Daje večjo gotovost, samozavest in zaupanje v osebne lastnosti in potencial.
Izberi količino:
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 60,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kdaj obračunavamo pripravo paketa?
  Strošek priprave paketa obračunamo samo pri manjših naročilih v vrednosti do 30 €.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Plačaš lahko tudi po povzetju - z gotovino ali s plačilno kartico (brez bančne provizije).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Cvetna kompozicija SAMOZAVEST osvobodi spontanost in smisel za humor. Primerna za ljudi, ki se morajo ponovno srečati z evforijo, svobodo in spontanostjo. Za tiste, ki si ne dovolijo živeti lahkotno, spontano in svobodno ter so preveč resni. Uteleša aktivnost eteričnega telesa in čaker, s čimer ustvarja občutek evforije in notranjega ravnovesja.

 

Vključuje sile višjega in nižjega Jaza ter krepi osebnost in duha. Udejanja in prebudi polno zavedanje o tej dualnosti, pri čemer daje prednost zmožnosti, da se s situacijami soočamo in z njimi borimo naravno ter z razločevanjem.

 

Za tiste, ki se ukvarjajo s skupnostjo in morajo biti sposobni vedeti ali razumeti, kdaj je primeren čas pred drugimi reči da ali ne. Za tiste, ki se vsak dan znajdejo v odnosih z drugimi ali v težkih in kontrastnih situacijah, ki omajajo in ogrožajo njihovo notranje ravnotežje ter stanje miru in vedrine.

 

Primerno za vse z občutljivo, nežno, nedolžno in krhko naravo, ki posledično trpijo zaradi bremen odnosov, razprav, ravnanj in odločitev drugih. Primerna za krepitev osebnosti in značaja. Prebudi željo po ukrepanju in pogum za soočanje s situacijami.

 

SAMOZAVEST pomaga dati moč in poudarek vašim idejam ter spodbuja njihovo uresničitev. Okrepi zavest fizičnega telesa ter njegov odnos in kompromise z materijo. Prebudi sile pobude in prizadevanja. Spodbuja povezovanje med zavestnim in nezavednim. Prebuja sposobnost spoznavanja sebe in pozornosti do kompleksnosti izkušenj, ki jih živimo v vsakdanjem življenju.

 

Povečuje inteligenco in dojemanje samega sebe, preprečuje nestrpnost, ki jo povzroča um v zvezi z intelektualnimi izzivi, odgovornostmi ali obveznostmi različnih vrst. Strukturira bit in njegovo notranjo sposobnost za samopotrditev. Prebuja ljubezen do sebe in samozavest. Spodbuja sposobnost biti sam in/ali v boljšem stiku s svojim notranjim svetom. Podpira nas pri izbirah in pomembnih odločitvah našega življenja.

 

Izboljšuje človeške odnose, z borbo proti strahu pred zatiranjem in občutki nelagodja, ki nam ga lahko povzročajo drugi ljudje; ščiti pred občutki neprimernosti, nepomembnosti, nesposobnosti ali nezmožnosti.

 

Sproži proizvajanje moških dražljajev in hormonov trdnosti in afirmacije značaja, kreposti in stabilnosti, ki dajejo prednost trdnejšemu, varnejšemu in nepopustljivemu odnosu in vedenju. Bori se proti bolečinam, ki jih povzročajo notranje napetosti in zmedenosti.

 

Spodbuja pogum in drznost ob kaosu, težkih situacijah, življenjskih izzivih in okoliščinah, ki nas ustrahujejo. Pomaga nam, da se povežemo z našim višjim Jazom. Zaupajte vase! SAMOZAVEST krepi samozavest: zaradi česar se počutimo samovredni in samozavestni v svojih občutjih, kot tudi bolj usrediščeni in trdni v svojih močeh.

 

VSE CVETNE KOMPOZICIJE ANIMA SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ

 

SESTAVA IN UPORABA

 

Primerno za vegane.

 

Sestavine: energizirana voda, ekološki agavin sirup, izvleček cvetov (pravi rožmarin, meta, divja oljka, lipa, pravi kostanj, lučnik, hren, - 8 vol. %).

 

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, ločeno od obrokov. Za oralno uporabo.

 

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE!

 

 

ZGODBA

 

Prve cvetne in vibracijske esence ANIMA so bile ustvarjene leta 2002 po študiju alkimije, spagirije, avre rastlin, botanike, fitoterapije, cvetne terapije in naravne medicine. So rezultat najinih raziskav in osebnih izkušenj, z željo najti rešitve za eksistencialne probleme in stanje nezadovoljstva, tako značilno za ljudi.

 

Vsaka rastlina ima drugačno vibracijo, svoje elektromagnetno izžarevanje, posebno energijo in je zmožna blagodejno in sinergično medsebojno delovati s fiziologijo, ravnovesjem, bioritmom in elektromagnetnim poljem ljudi.

 

Cvetne esence ANIMA predstavljajo revolucijo v svetu cvetne terapije, energijsko-frekvenčnih in drugih dopolnilnih terapij.

 

Priprava v skladu z izhodišči alkimistične tradicije, združena z najnovejšimi evolucijskimi teorijami, daje življenje pristnim/avtentičnim, učinkovitim in inovativnim izdelkom, ki so v popolni skladnosti z današnjim fito in cvetno terapevtskim pregledom.

 

Zraven tega je pomembna namera, da je »ANIMA« - ali DUŠA – najinega dela namenjena spoštovanju, ohranjanju in prenosu duše vsake cvetlice oziroma rastline, njene avre – ali t.i. elektromenetnega polja – njenega nevidnega eteričnega telesa, iz fizičnega v novo, tekoče »prevozno sredstvo«. Nastala esenca rastline je tako popolna in nespremenjena življenjska inteligenca, ki vsebuje vse zapise rastline, ki vedno notranje in zunanje teži k uravnovešanju in prilagajanju glede na spremembe okolice!

 

Pripravki ANIMA prihajajo kot pomoč današnjemu življenju, ki je podvržen divjemu ritmu. Zasnovani so tako, da prinašajo ravnovesje in harmonijo v naše vsakodnevno življenje. Proizvodnja poteka ročno, srčno in zavestno, pri kateri slediva ritmom narave in ciklom Lune. Najini izdelki vključujejo inovativno linijo cvetnih kompozicij v razpršilu, z nižano vsebnostjo alkohola – lahko bi rekli skoraj brez – ki jih navdihujejo tako tradicija in načela Alkimije kot tudi trenutno znanje v cvetni terapiji; v popolnem soglasju z današnjim in trenutnim stanjem evolucije človeške zavesti in narave. 

 

Rosanda Verglez in Andrea Cattapan

 

 

INFORMACIJE O IZDELKU

 

Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko variira v barvi in sedimentira.

 

Uporabno najmanj do (serija/lot): označeno na vratu embalaže.

 

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ul. 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).

 

Za več informacij sem vam na voljo: 068 125 595 - Rosanda

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se