Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Detergent tekoči univerzalni za perilo Ecover 850ml

Šifra izdelka: 5412533414547
Cena: 7,98 €
Sestavine: 5-15%: Neionske & Anionske površinsko aktivne snovi. <5% Milo, Parfum (Limonene, Linalool, Geraniol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol), Encimi, Drugo: Voda, Natrijev citrat, Alkohol, Glicerin, Polipropilen tereftalat, Trinatrijev etilendiamin disukinat, Lacid acid.
Izberi količino:
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.
 • Kdaj obračunavamo pripravo paketa?
  Strošek priprave paketa obračunamo samo pri manjših naročilih v vrednosti do 30 €.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Naročene izdelke lahko plačaš tudi ob prevezmu paketa. Dostavljalcu iz paketne službe GLS lahko plačaš z gotovino ali s plačilno kartico (brez bančne provizije).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V primeru, da si naročil-a izdelke do 10. ure in so vsi izdelki na zalogi, ti bomo odposlali pošiljko še isti dan. Dostavna služba GLS ti lahko dostavi paket že naslednji delovni dan ali kasneje, če se tako dogovoriš z dostavljalcem iz GLS, ki te pred dostavo pokliče.

  V primeru, da vseh naročenih izdelkov ni na zalogi, te bomo poklicali in se dogovorili o najhitrejši možni dostavi.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

V tej plastenki je zbrana moč narave v obliki koncentriranega tekočega detergenta za perilo. Napolnjen s pametno zeleno znanostjo poskrbi, da bo vaše perilo po pranju brez madežev in čudovitega vonja. 

 

Z vonjem kovačnika in jasmina. Varen za občutljivo kožo. Odstranjuje trdovratne madeže. 

Cruelty-Free. Vsebuje rastlinske sestavine. 

 

Navodilo za uporabo: primerno za belo perilo in perilo obstojnih barv. Ni primerno za volno in svilo. 

 

Opozorilo: POVZROČA HUDO DRAŽENJE OČI. 

Hraniti izven dosega otrok. Pri stiku z očmi: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko naredite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha, poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. 

 

Embalaža izdelka je narejena iz reciklirane in rastlinske plastike. 

 

Proizvedeno v EU za EPC N.V., Indrustrieweg 3, 2390 Malle, Belgija.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke