DMSO + magnezijevo olje 100ml

Šifra izdelka: 0000000002482
Izdelek ima stekleno embalažo.
Cena: 18,98 €
Sestavine: 60 % dimetil sulfoksid min. 99,9 %, Ph. Eur, 30% Magnezijev klorid 12 % (Ph. Eur, USP), destilirana voda.
Izberi količino:
V košarico
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kako lahko plačam?
  Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

  Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Izvirni recept DMSO in magnezijevega olja dr. Hartmuta Fischerja. DMSO se v ZDA uporablja že več kot 100 let. Je naravna snov, pridobljena iz lesne kaše, in je neškodljiva, če se uporablja z ustreznimi previdnostnimi ukrepi.

 

DMSO je organska, brezbarvna, naravna, nesintetizirana tekočina, pridobljena iz lignina. Raztopina magnezijevega olja je narejena iz magnezijevega klorida (Ph. Eur., USP, FCC, prehrambena) in dvojno destilirane vode. Molekulska formula: (MgCl2). Farmacevtska kakovost, brez dišav. Izdelano v Nemčiji. To je 60% dimetil sulfoksida in 40% magnezijevega olja.

 

Čisti 99,9% DMSO ima tekoče ali trdno / kristalno stanje! Nad 18,5 ° C (65,3 ° F) ima DMSO tekoče stanje, pod temperaturo pa trdno / kristalno stanje. V primeru kristalnega stanja snovi ga lahko damo v široko posodo ali lonec z vročo vodo (ki ne vre) in po možnosti zapremo. Voda ne sme segati nad grlo steklenice. Po 30-60 minutah zamenjajte vodo z vročo. Nato hranite steklenico pri sobni temperaturi nad tališčem. Lahko ga postavite tudi na grelec, dokler ni tekoče. Po uporabi: tesno zaprite (vrat steklenice mora biti pred zapiranjem suh), (vrat steklenice mora biti pred sušenjem suh), sicer se lahko razlije!

 

Del magnezijevega olja vsebuje 4,303 mg magnezija, kar pomeni na čajno žličko (5 ml) 215,2 mg.

 

Hranite izven dosega otrok v temnem prostoru.

 

Opozorila: Izbira načina in namena uporabe je lastna odgovornost uporabnika. Hranite izven dosega otrok v temnem prostoru. Preprečite kontakt z očmi. V primeru kontakta z očmi temeljito sperite z vodo in se posvetujte z zdravnikom. Ta izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni.

 

Uporabno 36 mesecev po odprtju.

 

Proizvajalec: Heiltropfen Lab. LLP, 27 Old Gloucester street, WC1N 3AX London, Združeno kraljestvo

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se