Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
Best Buy Award
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Pralna soda Greenatural 500 g

Šifra izdelka: 8052400930298
Cena: 4,98 €
Vsebuje: dinatrijev karbonat, spojina z vodikovim peroksidom (EC 239-707-6)
Izberi količino:
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 3,90 € za vse pakete.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Naročene izdelke lahko plačaš tudi ob prevezmu paketa. Dostavljalcu iz paketne službe GLS lahko plačaš z gotovino ali s plačilno kartico (brez bančne provizije).
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V primeru, da si naročil-a izdelke do 10. ure in so vsi izdelki na zalogi, ti bomo odposlali pošiljko še isti dan. Dostavna služba GLS ti lahko dostavi paket že naslednji delovni dan ali kasneje, če se tako dogovoriš z dostavljalcem iz GLS, ki te pred dostavo pokliče.

  V primeru, da vseh naročenih izdelkov ni na zalogi, te bomo poklicali in se dogovorili o najhitrejši možni dostavi.
 • Je nakup preko spleta varen?
  Skrbimo za tvojo zasebnost in varnost nakupa. Tvojih osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Če imaš dodatno vprašanje glede varnosti nakupa nas, prosimo, pokliči na številko 031 330 171.


Več o izdelku

Pralna soda je naraven proizvod idealen za pripravo različnih čistil za dom. V stiku z vodo že pri 30oC nastaja aktiven kisik, ki čisti, odstranjuje madeže in beli perilo. V pomivalnem stroju čisti in odstranjuje neprijetne vonjave.

 

STROJNO PRANJE: dodati 2 veliki žlici v dozirno posodo z pralnim praškom. Primerno za belo ali barvno perilo iz bombaža, lana, konoplje ali mešanic. Nežno odstrani madeže brez razbarvanja perila.

 

ROČNO PRANJE: nanesti manjšo količino neposredno na madež, navlažiti z mlačno vodo, pustiti delovati cca. 10 minut in nadaljevati s pranjem. Ne nanašati na madeže krvi.

 

ČISTILO ZA POSODO: dodati veliko žlico v pomivalni stroj.

 

NEVARNO: Lahko okrepi požar; oksidativna snov. Zdravju škodljivo pri zaužitju. Povzroča hude poškodbe oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od oblačil in vnetljivih materialov. Preprečiti mešanje z vnetljivimi snovmi. Nositi zaščitne rokavice,  zaščito za oči in obraz. PRI ZAUŽITJU: Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z zakonodajo.

 

Proizvajalec: Greenproject italia srl, Italija. 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke