Probiotik Acidophilus Composto Remedy medi VITAL 60 kapsul

Šifra izdelka: 3830058860625
Cena: 19,98 €
PREHRANSKO DOPOLNILO. Neto količina: 27g (60 kapsul).

Sestavine: inulin v prahu iz korenine cikorije (cichorium intybus L.), frukto-oligosaharidi (FOS) iz sladkorne pese (Beta vulgaris L.), Enterococcus Faecium SGEf01, galgant (Alpinia galanga Willd.) korenina v prahu, Lactobacillus acidophilus DSM 21717, Lactobacillus rhamnosus DSM 16650, Lactobacillus plantarum LMG P-21021, Lactobacillus sporogenes LMG S-24828, Saccharomyces boulardii DBVPG 6763, (kapsula) taipokina želatina, naravno fermentirana v pululan.
Izberi količino:
V košarico
Brez glutena
Brez glutena
Brez laktoze
Brez laktoze
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kako lahko plačam?
  Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

  Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Je simbiotik (pro+prebiotik), ki ima dodan Saccharomyces boulardii.  Dodani probiotični sevi so proizvedeni v evropskih laboratorijih z oznako vrste seva (npr. LMG P-21021), kar zagotavlja natančen nadzor in kvaliteto.

 

Vsebuje pet vrst mlečnokislinskih bakterij:    

 • Lactobacillus acidophilus,    
 • L. rhamnosus,    
 • L. plantarum,    
 • L. sporogenes in    
 • Enterococcus Faecium,

ki pomagajo pri vzpostavljanju in vzdrževanju ravnovesja ter delovanju mikroorganizmov v črevesju (črevesna mikroflora oz. mikrobiota).

 

Zelo pomembna sestavina je tudi Saccharomyces boulardii. To je kvasovka, ki deluje protiglivično in protivnetno. S. boulardii je bil podvržen dolgoletnim strogim kliničnim raziskavam, ki dokazujejo ne le njegovo varnost, ampak tudi sposobnost podpiranja zdravja prebave in ravnovesja črevesne flore. 

 

Izdelek vsebuje tudi dva kvalitetna prebiotika: inulin in fruktooligosaharide (FOS), v podporo razmnoževanju koristih bakterij. 

 

Galgant vsebuje encime, polisaharide in hranila, ki izkazujejo antibakterijski učinek in deluje proti streptokokom, stafilokokom in koliformnim bakterijam. 

 

V treh kapsulah, kar je največji dovoljeni dnevni odmerek, je več kot 18 MLD živih celic mlečnokislinskih bakterij in Saccharomices boulardii. 

 

Mlečnokislinske bakterije so že naravno prisotne v gastrointestinalnem traktu in v vagini. Tam vzdržujejo kislinsko-bazično ravnovesje, ki je potrebno za normalno delovanje prebavnih encimov, imunskega sistema in gibanja (peristaltike) črevesja. Poleg tega preprečujejo prekomerno razmnoževanje škodljivih bakterij.

 

Uporabno najmanj do konca: označeno na dnu embalaže.

 

Navodila za uporabo: Popije 1-3- kapsule dnevno, z vodo ali sokom, priporočeno pred obrokom.

 

Shranjevanje: Shranjujte pri temperaturi do 25°C, zaščitno pred vlago in svetlobo.

 

Opozorila: shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstvo prehrano ter zdrav življenski slog.

 

 

Sestavine za priporočeni največji dovoljeni dnevni odmerek (3 kapsule):

Inulin 399mg  
Frukto-oligosaharidi (FOS) 285mg  
Enterococcus Faecium SGEf01 126mg 1,2 MLD živih celic
Galgant korenina v prahu 108mg  
Lactobacillus acidophilus DSM 21717 66mg 6 MLD živih celic
Lactobacillus rhamnosus DSM 16650 44mg 4 MLD živih celic
Lactobacillus plantarum LMG P-21021 44mg 4 MLD živih celic
Lactobacillus sporogenes LMG-S-24828 15mg 1,5 MLD živih celic
Saccharomyces boulardii DBVPG 6763 15mg 1,5 MLD živih celic

 

Proizvajalec: Solimè -Via C.A. Dalla Chiesa 10, 42025 Cavriago, Italija

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se