Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
Best Buy Award
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Sveča potovalna vanilija OWN 1 kom

Šifra izdelka: 3830060802644
Cena: 6,99 €
Potovalne dišeče sveče so izdelane ročno iz 100-odstotnega rastlinskega voska in ne vsebujejo parafina. So močno odišavljene z dišavami, ki ne vsebujejo ftalatov in parabenov. Izdelane so ročno v Sloveniji. Ena sveča gori do 25 ur.
Izberi količino:
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 3,90 € za vse pakete.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Naročene izdelke lahko plačaš tudi ob prevezmu paketa. Dostavljalcu iz paketne službe GLS lahko plačaš z gotovino ali s plačilno kartico (brez bančne provizije).
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V primeru, da si naročil-a izdelke do 10. ure in so vsi izdelki na zalogi, ti bomo odposlali pošiljko še isti dan. Dostavna služba GLS ti lahko dostavi paket že naslednji delovni dan ali kasneje, če se tako dogovoriš z dostavljalcem iz GLS, ki te pred dostavo pokliče.

  V primeru, da vseh naročenih izdelkov ni na zalogi, te bomo poklicali in se dogovorili o najhitrejši možni dostavi.
 • Je nakup preko spleta varen?
  Skrbimo za tvojo zasebnost in varnost nakupa. Tvojih osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Če imaš dodatno vprašanje glede varnosti nakupa nas, prosimo, pokliči na številko 031 330 171.


Več o izdelku

Posebnosti O.W.N. dišečih sveč in dišečih voskov so:

Visokokakovostne dišave
Sodelujejo z dobavitelji, ki s članstvom v združenju IFRA in neodvisnimi strokovnjaki zagotavljajo najvišjo kakovost dišav, ki jih uporabljajo v dišečih svečah. Dišave rastlinskih dišečih sveč One with Nature Candles tako ne vsebujejo ftalatov in parabenov ter zato človeku niso škodljive.

100 % rastlinski vosek
Dišeče sveče in dišeči voski One with Nature Candles so narejeni iz rastlinskega voska, brez primesi parafina in ostalih kemikalij. Prav tako pa s članstvom v organizaciji GreenPalm tudi sami podpirajo pridobivanje palmovega voska iz obnovljivih virov.

Ekološke barve
Barve v dišečih svečah One with Nature Candles so narejene iz okolju prijaznih sestavin ter ne vsebujejo škodljivih snovi in aditivov, kot sta nafta in naftalen. Vse barve v dišečih svečah so prav tako v skladu z izvršilnim ukrepom iz leta 1986 (California Prop 65), ki zagotavlja, da ne vsebujejo človeku škodljivih snovi.

Stenji brez svinca in cinka
Vsi stenji v dišečih svečah One with Nature Candles so iz bombaža in ne vsebujejo svinca in cinka.

Ročno delo
Vsako posamezno dišečo svečo v celoti izdelajo ročno. Tako se lahko posvetijo vsaki sveči in tudi najmanjšim podrobnostim, ki odlikujejo dišeče sveče One with Nature Candles.

Brez testiranja na živalih
Poskrbeli so tudi, da nobena sestavina sveč One with Nature Candles ni testirana na živalih. Sodelujejo samo z dobavitelji, ki testiranju na živalih nasprotujejo in za zagotavljanje ustrezne kakovosti produktov uporabljajo druge znanstvene metode.

Naj dišeče sveče One with Nature Candles prinesejo delček narave tudi v tvoj dom!

 

Proizvajalec: Jabuček, s.p., Slovenija. 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke