Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Svečka lesena za zapik Domendizajn 1 kos

Šifra izdelka: 3333
Cena: 1,98 €
Lesena nagrobna svečka za zapik predstavlja ekološko alternativo klasičnim svečam.
Izberi količino:
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.
 • Kdaj obračunavamo pripravo paketa?
  Strošek priprave paketa obračunamo samo pri manjših naročilih v vrednosti do 30 €.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Naročene izdelke lahko plačaš tudi ob prevezmu paketa. Dostavljalcu iz paketne službe GLS lahko plačaš z gotovino ali s plačilno kartico (brez bančne provizije).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V primeru, da si naročil-a izdelke do 10. ure in so vsi izdelki na zalogi, ti bomo odposlali pošiljko še isti dan. Dostavna služba GLS ti lahko dostavi paket že naslednji delovni dan ali kasneje, če se tako dogovoriš z dostavljalcem iz GLS, ki te pred dostavo pokliče.

  V primeru, da vseh naročenih izdelkov ni na zalogi, te bomo poklicali in se dogovorili o najhitrejši možni dostavi.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Izdelek je mišljen kot alternativa ogromni količini sveč, ki jih vsako leto prižgemo na pokopališčih. 

 

Je okolju prijaznejša, vseeno pa ima enak namen kot prava sveča - nameniti pozornost pokojnemu. 

 

 

Ob dnevu mrtvih imamo navado umrlim svojcem in bližnjim v spomnin prižgati svečko. Po porabi nagrobnih sveč smo Slovenci skupaj s Poljaki in Avstrijci visoko v samem evropskem vrhu, s tem pa smo posledično v vrhu tudi pri odpadkih, ki ostanejo na pokopališčih. Teh je bilo leta 2017 preračunanih na 3.000 ton. 

 

V Normi smo letos očarani nad leseno svečko - ekološko alternativo nagrobnim svečam. Svečko je dizajniral oblikovalec notranje opreme, Domen Žagar. 

 

Izberete si lahko takšno, ki se zapiči v mehko podlago ali takšno s podstavkom, ki ga lahko tudi obtežite s kamnom. Leseno svečko s podstavkom si lahko ogledate tukaj

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke