Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
Best Buy Award
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Tablete za strojno pomivanje posode klasik Ecover 25 kosov

Šifra izdelka: 5412533402223
Cena: 7,79 €
Vsebuje: belilno sredstvo na osnovi kisika, 5-15%, neionske površinsko aktivne snovi <5%, encimi, dišava, limonen.
Izberi količino:
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 3,90 € za vse pakete.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Naročene izdelke lahko plačaš tudi ob prevezmu paketa. Dostavljalcu iz paketne službe GLS lahko plačaš z gotovino ali s plačilno kartico (brez bančne provizije).
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V primeru, da si naročil-a izdelke do 10. ure in so vsi izdelki na zalogi, ti bomo odposlali pošiljko še isti dan. Dostavna služba GLS ti lahko dostavi paket že naslednji delovni dan ali kasneje, če se tako dogovoriš z dostavljalcem iz GLS, ki te pred dostavo pokliče.

  V primeru, da vseh naročenih izdelkov ni na zalogi, te bomo poklicali in se dogovorili o najhitrejši možni dostavi.
 • Je nakup preko spleta varen?
  Skrbimo za tvojo zasebnost in varnost nakupa. Tvojih osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Če imaš dodatno vprašanje glede varnosti nakupa nas, prosimo, pokliči na številko 031 330 171.


Več o izdelku

Količina: 500g

 

Uporaba: Pred pranjem odstranite s posode večje ostanke hrane. Uporabite eno tableto za eno pranje. Odstranite folijo in tableto vstavite v temu namenjen predalček v stroju. Pred pranjem bodite pozorni, da stroj že vsebuje sol za mehčanje vode in tekočino za izpiranje. 

 

OPOZORILA: Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nejkaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko naredite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. PRI ZAUŽITJU: izpirati usta. NE izzivati bruhanja. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo embalaža ali etiketa proizvoda.

 

Proizvedeno v EU za EPC N.V., Industrieweg 3, 2390 Malle, Belgija.  

 

 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke