Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
ZA PRAVE GURMANE
IN ZDRAVOJEDCE
Največja izbira
Največja izbira in kakovost BIO IZDELKOV
na spletu v Sloveniji

Zeolit - klinoptilolit - Zeolit Natura 500 g

Šifra izdelka: 0000000001539
Cena: 39,90 €
Zeolit - klinoptilolit

Izbrana kvaliteta < 50 mikronov.

100 % čisti naravni mineralni zelo fino mleti prah brez umetnih dodatkov.
Izberi količino:
V košarico
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 60,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kdaj obračunavamo pripravo paketa?
  Trenutno ne obračunavamo stroškov priprave paketa.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Plačaš lahko tudi po povzetju - z gotovino ali s plačilno kartico (brez bančne provizije).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Skozi razvoj Zemlje nam je narava pustila dragoceno darilo - zeolit (klinoptilolit). Zeolit je naravni mineral s posebno kristalno strukturo, ki omogoča visoko ionsko izmenjavo, reverzibilno hidracijo, in rehidracijo, visoko sposobnost vezave težkih kovin, amonijaka, radioaktivnih elementov, vonjav in vode.

 

Zeolit je znanstveno dokazano najmočnejši detoksinator v naravi. Izredno visoka čistost in stroga kontrola kakovosti. Termično obdelan in aktiviran po posebnem tehnološkem postopku pri visokih temperaturah nad 450 °C. Vsebuje do 94 % aktivnega minerala klinoptilolita.

 

Poreklo: Slovaška

 

Rok trajanja: označeno na embalaži.

 

Zastopa in prodaja: Apesol organic d.o.o., Kraigherjeva ulica 19b, SI-2230 Lenart v Slov. Goricah.

Cene veljajo v spletni trgovini ter v bio prodajalni Norma v Mariboru. Ponudba velja za normalne gospodinjske odvzeme in do razprodaje zalog. Popusti se ne seštevajo s popusti iz Normine kartice ugodnosti in drugimi popusti.
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se