Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
ZA PRAVE GURMANE
IN ZDRAVOJEDCE
Največja izbira
Največja izbira in kakovost BIO IZDELKOV
na spletu v Sloveniji

Naravna kozmetika

Naravna kozmetika

V Normi verjamemo, da ni pomembno le kar vnašamo v telo, ampak tudi kar nanašamo na telo. Koža je izredno prepusta in vse, kar nanesemo nanjo v zelo kratkem času preide v naš krvi obtok. Zato izbirajte naravno kozmetiko, ki je brez umetnih snovi, parabenov, sintetičnih konzervansov in parafinov. Vedno izberite naravno kozmetiko s certifikatom, ki zagotavlja, da dobite to kar pričakujete. Ponujamo izredno širok spekter izdelkov: naravno kozmetiko za obraz, naravne šampone, balzame in barve za lase, naravne zobne kreme, gele za tuširanje, losjone in kreme, mila, lake in olja za telo. 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke