Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Prednosti franšize Norma

Normina franšiza vam omogoča delati zase, vendar pri tem niste sami! Že od začetka sodelovanja koristite vse pozitivne izkušnje in znanje, ki so Normo naredili uspešno.

 

Če ste poslovnež začetnik ali prihajate iz povsem druge panoge – ali pa tudi, če imate že obstoječo lastno trgovino z zdravo hrano in želite izkoristiti prednosti, ki jih bo prinašal večji in uspešen poslovni sistem – v vseh primerih je izbira Normine franšize odlična izbira.

 

Norma je prva slovenska franšiza in ena redkih franšiz s področja maloprodaje zdrave hrane v tem delu Evrope. Ponuja vam uspešen poslovni model, ki nudi več kot običajni slovenski trgovinski franšizni poslovni modeli, ter vključuje naslednje prednosti:

  1. Poslovni sistem, ki je visoko v trendu.
  2. Uspešen in preizkušen poslovni model. 
  3. Zaradi ekonomije obsega pri nabavi dosegate nižje cene.
  4. Prepoznaven skupni marketing.
  5. Dobrodošla vsestranska podpora v panogi, ki je sicer zelo delovno intenzivna.
  6. Možnost prilagajanja ponudbe značilnostim lokalnega trga.

 

 

Natisni
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke