Spoznajte nas

Simpatična, polna barv, življenja in smeha je Norma odprla vrata svoje prve bio prodajalne jeseni leta 2007. Že tri leta kasneje se je zaradi širitve preselila na večjo lokacijo.

 

Norma je bio prodajalna z asortimanom supermarketa in je lahko locirana bodisi v določenih trgovskih centrih, blizu bivalnih naselij, na frekventnih prometnih vpadnicah ali v mestnih središčih. 

 

Norma je prva slovenska franšiza na področju maloprodaje bio hrane in ena redkih v Evropi. Njen nadaljnji uspeh jamčijo dobro naštudiran sistem lokacije, odličen shop concept in shop design, utečena oskrba s trgovskim blagom in uspešen marketing.

 

Gradimo veliko družino Norma

 

Cilj, ki ga želimo doseči s svojimi franšiznimi partnerji, je zgraditi veliko Normino družino, ki bo svojim strankam zagotavljala izključno najkakovostnejše prehrambne in kozmetične izdelke. Inovacije so naša stalnica in vedno bomo iskali poti za še učinkovitejši tržni nastop in za še večje zadovoljstvo potrošnikov.

 

Z večletnimi lastnimi izkušnjami na področju maloprodajnega managementa in s sodelovanjem z najbolj izkušenimi poslovnimi partnerji v panogi bodočemu franšiziju dajemo dobro popotnico za uspešen začetek ter dolgoročni razvoj in rast Normine franšize.

 

Ambasadorka zdravega načina življenja

 

Ime Norma je sinonim za odlično izbiro in kakovost bio prehrambenih izdelkov ter za prijetno nakupno doživetje. Norma si želi biti več kot le prodajalna z bio hrano. Želi biti ambasadorka zdravega načina življenja. Za ta cilj z užitkom in vzajemno delamo vsi zaposleni v podjetju in ves čas si prizadevamo, da našim strankam in gostom ponudimo prijetno, sproščeno in − kadar to želijo − tudi poučno nakupno doživetje. In skupaj z nami se trudijo tudi naši izbrani dobavitelji, ki želijo zdravo hrano in znanje o njej približati čim večjemu krogu ljudi. Z namenom osveščanja in preventivne vzgoje z nami sodelujejo tudi strokovnjaki iz medicine in drugih področij.

 

Normine stranke so prepoznale ta atribut in dokazujejo svojo lojalnost in zaupanje z rednimi obiski prodajalne ter o svojih izkušnjah pripovedujejo tako družini kot prijateljem.

 

Poslujemo po načelih poslovne odličnosti in skladno z Evropskim kodeksom etike za franšizing, pri tem pa sodelujemo z najbolj uveljavljeno specializirano svetovalno hišo v regiji.

 

 

 

Natisni
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se