Spoštovani!

Norma je prva slovenska franšiza na področju maloprodaje zdrave hrane in je več kot zgolj prodajalna z bio hrano – je ambasadorka zdravega načina življenja. Je sinonim za odlično izbiro in kakovost bio prehrambenih izdelkov ter za prijetno nakupno doživetje. Za ta cilj z užitkom in vzajemno delamo vsi zaposleni v podjetju.

 

Če razmišljate o tem, da bi radi bili sam svoj gospodar, je morda Normina franšiza prav tisto, kar iščete. Norma deluje na rastočem trgu zdravega prehranjevanja in zdravega načina življenja. Industrija zdravega načina življenja zaradi socialnih in ekonomskih trendov že več let beleži po svetu in v Sloveniji izjemno pozitivno rast.

 

Normina franšiza vam omogoča delati zase, vendar pri tem niste sami! Že od začetka sodelovanja koristite vse pozitivne izkušnje in znanje, ki so Normo naredili uspešno. Ponujamo vam uspešen poslovni model, ki nudi več kot običajni slovenski trgovinski franšizni poslovni modeli.

 

Če ste poslovnež začetnik ali prihajate iz povsem druge panoge – ali pa tudi, če imate že obstoječo lastno trgovino z zdravo hrano in želite izkoristiti prednosti, ki jih bo prinašal večji in uspešen poslovni sistem – v vseh primerih je izbira Normine franšize odlična izbira.

 

S prijaznimi pozdravi!

Silva Verglez

 

 

Franšizodajalec znamke Norma je član slovenske franšizne sekcije. 

 

»Tvoja prihodnost je odvisna od marsičesa, vendar pa predvsem od tebe«

Frank Tyger

 

Silva Verglez o podjetništvu

 

Natisni
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se