Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
ZA PRAVE GURMANE
IN ZDRAVOJEDCE
Največja izbira
Največja izbira in kakovost BIO IZDELKOV
na spletu v Sloveniji

Spoštovani!

Norma je prva slovenska franšiza na področju maloprodaje zdrave hrane in je več kot zgolj prodajalna z bio hrano – je ambasadorka zdravega načina življenja. Je sinonim za odlično izbiro in kakovost bio prehrambenih izdelkov ter za prijetno nakupno doživetje. Za ta cilj z užitkom in vzajemno delamo vsi zaposleni v podjetju.

 

Če razmišljate o tem, da bi radi bili sam svoj gospodar, je morda Normina franšiza prav tisto, kar iščete. Norma deluje na rastočem trgu zdravega prehranjevanja in zdravega načina življenja. Industrija zdravega načina življenja zaradi socialnih in ekonomskih trendov že več let beleži po svetu in v Sloveniji izjemno pozitivno rast.

 

Normina franšiza vam omogoča delati zase, vendar pri tem niste sami! Že od začetka sodelovanja koristite vse pozitivne izkušnje in znanje, ki so Normo naredili uspešno. Ponujamo vam uspešen poslovni model, ki nudi več kot običajni slovenski trgovinski franšizni poslovni modeli.

 

Če ste poslovnež začetnik ali prihajate iz povsem druge panoge – ali pa tudi, če imate že obstoječo lastno trgovino z zdravo hrano in želite izkoristiti prednosti, ki jih bo prinašal večji in uspešen poslovni sistem – v vseh primerih je izbira Normine franšize odlična izbira.

 

S prijaznimi pozdravi!

Silva Verglez

 

 

Franšizodajalec znamke Norma je član slovenske franšizne sekcije. 

 

»Tvoja prihodnost je odvisna od marsičesa, vendar pa predvsem od tebe«

Frank Tyger

 

Silva Verglez o podjetništvu

 

Natisni
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke