Knjiga Bodite srečni, čeprav niste popolni

Šifra izdelka: 9789616804233
Cena: 22,70 €
Avtor: Alice D. Domar, Založba: Primus.
Izberi količino:
V košarico
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kako lahko plačam?
  Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

  Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Zasledovanje popolnosti je fenomen, ki ženske pogosto pripelje do globokega nezadovoljstva s svojim življenjem.

 

Ta knjiga vam nudi ključe, da se osvobodite prisilnega jopiča, v katerega vas oblačijo stres in skrbi, tako da vam svetuje, kako se sprostiti, uživati in ceniti, kar imate.

 

Bodite srečni, čeprav niste popolni vam kaže načine, kako ponovno ovrednotiti nerealno visoka pričakovanja in jih zamenjati z realnimi, dosegljivimi cilji, katerih posledica bo bolj verjetno uspeh kot neuspeh.

 

S pomočjo knjige si lahko zastavite smiselna pričakovanja za vaš dom, družino, medosebne odnose, zaposlitev, vaše telo in bančni račun. Lahko ste srečnejši, če boste preoblikovali vaša pričakovanja in sprejeli nepopolnost življenja. Lahko ste srečni, čeprav niste popolni.

 

Naučili se boste:

- Zakaj si zastavljamo tako visoka pričakovanja in kako lahko neuspeh, če jih ne dosežemo, vpliva na naše psihično in telesno zdravje.
- Kako si zastaviti dosegljive cilje in kako se prenehati obsojati, če nam ne uspe izpolnjevati svojih pričakovanj.
- Kako odpraviti občutja krivde in sramu, ki jih lahko sproži perfekcionizem.
- Kako sprejeti pomanjkljivosti na področjih, kjer je perfekcionistično mišljenje še posebej prevladujoče in ima zelo negativen vpliv na nas.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se