Knjiga Joga za čustveno ravnovesje

Šifra izdelka: 9789612291143
Cena: 12,35 €
Avtor: Bo Forbes, Leto izida: 2011, Založba: Cicero.
Izberi količino:
V košarico
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kako lahko plačam?
  Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

  Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Enostavne vaje za lajšanje tesnobe in depresije.

Čustveno ravnovesje lahko dosežemo, če negujemo tako inteligenco telesa kot uma.

 

Bo Forbes, psihologinja in učiteljica joge, predstavlja vključujoč, na umu in telesu utemeljen pristop k dravljenju tesnobe, depresije in kroničnega stresa. V tej knjigi ponuja nekaj najpomembnejših učenj in vadb, vključno z naslednjimi: - enostavni načini razumevanja čustvenih vzorcev; - pregled treh glavnih ovir do čustvene blaginje; - pet orodij za gradnjo čustvenega ravnovesja; - zaporedja krepčilne joge, ki uravnovešajo tesnobo in lajšajo depresijo; - vaje, osredotočene na dih in telo, ki umirijo um in poživijo telo.

 

Tehnike v tej knjigi, ki izvirajo iz klasične joge, vendar so podprte s psihologijo in znanostjo, vam bodo pomagale ustvariti napredne in trajne spremembe ...

 

Enostavne vaje za lajšanje tesnobe in depresije. Čustveno ravnovesje lahko dosežemo, če negujemo tako inteligenco telesa kot uma. Bo Forbes, psihologinja in učiteljica joge, predstavlja vključujoč, na umu in telesu utemeljen pristop k dravljenju tesnobe, depresije in kroničnega stresa.

 

V tej knjigi ponuja nekaj najpomembnejših učenj in vadb, vključno z naslednjimi:
- enostavni načini razumevanja čustvenih vzorcev;
- pregled treh glavnih ovir do čustvene blaginje; - pet orodij za gradnjo čustvenega ravnovesja; - zaporedja krepčilne joge, ki uravnovešajo tesnobo in lajšajo depresijo;
- vaje, osredotočene na dih in telo, ki umirijo um in poživijo telo. Tehnike v tej knjigi, ki izvirajo iz klasične joge, vendar so podprte s psihologijo in znanostjo, vam bodo pomagale ustvariti napredne in trajne spremembe.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se