Knjiga Portal Altaj, na pragu pete dimenzije

Šifra izdelka: 9788057023593
Cena: 24,00 €
Avtor: Aleksandra Furlan, Leto izdaje: 2021, Založba: Mgr. Aleksandra Furlan - AMICUS.
Izberi količino:
V košarico
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kako lahko plačam?
  Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

  Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Portal Altaj - na pragu pete dimenzije je potopis in hkrati osebno pričevanje o izjemni življenjski izkušnji, ki se je dotaknila vseh ravni avtoričinega bitja. Knjiga predstavlja južnosibirski Altaj kot enkraten kraj na Zemlji in portal, ki nam odpira vrata v svetove širše zavesti.

 

Portal Altaj - na pragu pete dimenzije govori o nenavadnem desetdnevnem turističnem potovanju na konjih po prostranstvih južnosibirskega Altaja, ki avtorici kot glavni pripovedovalki prinaša nevsakdanjo in izredno močno osebno izkušnjo.

 

Knjiga je namenjena široki publiki in ker je večplastna, lahko v njej vsak najde kaj zanimivega zase: za ene bo to potopis, ki jim bo odkril in približal manj znani kotiček našega planeta, za druge avanturistični dopust ene petdesetletnice, za tretje raziskovanje zavedanja in prostranstev zavesti, ki je podprto z omembo dragocenih virov v fusnotah. Pripoved spremljajo številne fotografije, ki bodo bralcu dočarale in še bolj poudarile čudovitost pokrajine in samega potovanja.

 

Namen knjige je deljenje tovrstne izkušnje z radovednimi bralci, odprtimi za nove uvide in pristope življenju. Izzivi, s katerimi se avtorica na potovanju sooča, prihajajo pretežno od zunaj, odgovore nanje pa mora najti v svoji notranjosti in zrcaljenju z zunanjim svetom. Ravno notranje spraševanje je tisto, kar je danes bistvenega pomena za vse nas.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se