Knjiga Zlom tehniziranega sistema

Šifra izdelka: 9789617033830
Cena: 29,90 €
Avtor: Vadim Zeland, Leto izdaje: 2019, Založba: Primus.
Izberi količino:
V košarico
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kako lahko plačam?
  Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

  Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Vadim Zeland pravi, da je poglavitna napaka človeka ta, da se postavi v vlogo nedejavnega opazovalca, ki kot začaran strmi v zrcalo realnosti in ni sposoben odvrniti svojega pogleda. Kot bi bil biotelevizor, gleda televizijsko oddajo, ki mu je bila vsiljena od zunaj.

 

Zakaj se to dogaja, boste razumeli, ko boste prebrali to knjigo. Da bi ustvarili svoj svet, ne smete gledati na zunanji ekran (v zrcalo), temveč na notranji (vase). Ne sprejemajte tujih oddaj, temveč si prizadevajte oddajati svoje!

 

Sodobni tehnizirani sistem je v svojem bistvu dosledno razdiralen, tako glede biosfere našega planeta kakor tudi človeka samega.

 

Toda v svetu vse stremi k ravnovesju: za vsako dejanje, ki ruši harmonijo, se vedno najde nasprotna učinkovina. V taki dejavnosti se rojeva Sila. Ne gre za to, da bi morali zlomiti sistem. Najverjetneje je kaj takega neizvedljivo, razen če bi sistem uničil sam sebe ali bi ga zlomila neka obsežna naravna katastrofa. 


Toda še vedno obstaja možnost povečanja kakovosti lastnega življenja, če človek pozna načela delovanja sistema in pravila igre, ki niso bila nikoli objavljena.

 

Poskušajte si predstavljati naslednje. Vaša zavest je svobodna in čista. Energije imate za stopnjo več kot drugi. Prenehali ste misliti »tako kot vsi« in delati »tako kot vsi«. Izstopili ste iz vrste, ne da bi jo zapustili. Pretvarjate se, da ste sanjač, čeprav ste v resnici prebujeni. Dobro se zavedate, da vsi okoli vas spijo, vi pa ste budni.

 

Tisti, ki stopi iz vrste, pridobi velike prednosti:

- S strani lahko pogleda, kam korakajo vsi drugi.
- Otrese se »ščipalk« in stereotipov družbenega okolja.
- Nauči se videti in razumeti tisto, česar drugi ne vidijo in ne razumejo.
- Preneha, konec koncev, stremeti biti prvi, temveč hoče postati edinstven. 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se