Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
ZA PRAVE GURMANE
IN ZDRAVOJEDCE
Največja izbira
Največja izbira in kakovost BIO IZDELKOV
na spletu v Sloveniji

Makrobiotična kuhinja

Ekološko
Cena: 2,69 €
V košarico

Makrobiotična hrana

Makrobiotična hrana vsebuje organsko pridelana živila, ki so brez aditivov, čim manj predelana in v glavnem rastlinskega izvora. Gre za hrano, ki raste tam, kjer živimo - v enakih podnebnih razmerah, zato da dobimo sestavine, ki jih za preživetje v svojem okolju najbolj potrebujemo. Osnova za makrobiotično kuhinjo so žita in izdelki iz žit, zelo pomembni pa so tudi zelenjava, sadje, stročnice, oreščki in semena. Makrobiotika ni le način prehranjevanja, ampak nauk o podaljševanju življenja, ki temelji na zdravih življenjskih navadah in zdravi hrani, skladnih z okoljem. Norma vam ponuja odlično bio lečo, čičeriko, ajdo in seznam, pa tudi omake, začimbe, bio škrob ... Če se z makrobiotično hrano šele spoznavate, vam bo v pomoč tudi knjiga Kuharica za dušo in telo - domače jedi po načelih makrobiotike.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke