Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

BIOLOŠKA MEDICINA in njeni uspehi pri zdravljenju »nedefiniranih« bolezni

5.9.2019
Natisni

Maja letos smo obiskali predavanje »Dr. Rau´s Biological Medicine« v Ljubljani. Predaval je vodilni zdravnik za biološko medicino svetovnega ranga – Dr. Rau iz švicarske klinike za biološko medicino Paracelsus.

 

Gre za holistično obliko medicine, ki ima v Švici in Nemčiji že globoke korenine. Tovrstna medicina zdravljenje razume predvsem kot spodbujanje, ravnoteževanje in obnavljanje naših lastnih moči samoregulacije. Njen utemeljitelj in pionir je prav prof. Dr. Thomas Rau, dolgoletni strokovni direktor največje evropske holistične klinike, Klinike Paracelsus v Švici, zdaj pa dekan švicarske Akdademije za biološko medicino (Swiss Biological Medicine Academy) in izobraževalne klinike Švicarski center za biološko medicino (Swiss Biological Medicine Center).

 

 

Dr. Rau je iz medicine diplomiral v Švici in v ZDA. Kot mlad revmatolog je pred 35 leti v zasebni ordinaciji ugotovil, da svojim pacientom ne more učinkovito pomagati s principi uradne medicine. Prepotoval je svet, se seznanil z vsemi pomembnimi starodavnimi medicinskimi znanji in najnovejšimi znanstvenimi odkritji ter jih povezal z doktrino švicarske tradicionalne medicine. S tem se je začelo njegovo življenjsko poslanstvo – ustvariti medicinski sistem, ki bo paciente resnično ozdravil.

 

Uspešnost njegove ekipe pri zdravljenju kroničnih bolezni, za katere uradna medicina nima rešitev, je vsaj 65-odstotna. Govorimo o revmatoidnem artritisu, multipli sklerozi, lupusu, Chronovi bolezni, Alzheimerjevi bolezni in še mnogih drugih, za katere uradna medicina trdi, da končna rešitev ne obstaja ter vas bodo zdravili z močnimi zdravili s kopico neželenih učinkov.

 

Na čem temelji biološka medicina: vsa kronična obolenja imajo skupne vzroke v obremenitvah s težkimi kovinami, napačni prehrani, oslabljeni črevesni mikrobioti in pomanjkanju ključnih hranil (minerali, vitamini, elementi v sledovih, omega-3 maščobne kisline).

 

 

Kaj lahko storite sami, če nimate toliko denarja, da bi se odpravili na zdravljenje v Švico?

 

1. ODPRAVA – DETOKSIFIKACIJA TEŽKIH KOVIN

 

Ne glede na vir in vzrok kopičenja težkih kovin v telesu, le-ta povzročajo kronična vnetja in zavirajo delovanje imunskega sistema, zaradi česar pripeljejo do resnih zdravstvenih težav, kot so fibromialgija, tinitus, oksidativni stres, rakava oboljenja, elektrosenzibilnost, glavoboli, depresija, avtoimunske bolezni, kožna obolenja, neplodnost in kronična utrujenost.

 

Težkim kovinam smo izpostavljeni na vsakem koraku, saj jih vsebujejo konvencionalni kozmetični izdelki, konvencionalna čistila, aditivi in konzervansi v konvencionalni v hrani, pesticidi in insekticidi, amalgamske zalivke, cepiva, baterije, igrače, oblačila...

 

Zato je pomembno, da odkrijete kateri toksini so v telesu prisotni in jih odpravite z varnimi terapevtskimi pripravki. Pri tem je ključnega pomena, da preprečite nadaljnji vnos toksinov v telo v največji možni meri. Tukaj ima zelo pomembno vlogo zdrava EKOLOŠKO pridelana hrana, ki ni obremenjena s pesticidi, insekticidi, fungicidi, aditivi in konzervansi. Kot pravi dr. Rau, so se vzroki za izražanje težav kopičili dlje časa in ko so se težave izrazile, so se vzroki prelili sodu čez rob.

 

2. OBNOVA ČREVESNE MIKROBIOTE

 

Mikrobiota je sestava vseh mikroorganizmov v telesu in je bila splošno prizanana leta 1990. Mikrobiom pa je genetski material vseh mikroorganizmov (bakterij, glivic, evakariontov in virusov), ki prebivajo na in v človeškem telesu. Geni mikroorganizmov presegajo število človeških genov za približno 150x. Mikrobiom je veliko več kot samo mikroflora prebavnega trakta. Gre za kompleksen organ, ki je odgovoren za razvoj in delovanje vseh ostalih organov in sistemov, od možganov do imunskega sistema. V klasičnem pomenu ni pravi organ, temveč bolj »virtualni organ«, ki bi si ga lahko predstavljali kot nekakšno programsko opremo v telesu. Zato je še kako pomembno skrbeti za zdravje tega organa!

 

31 sevov Efektivnih Mikroorganizmov

 

Efektivni Mikroorganizmi (EM) so naraven kompleks različnih sevov mikroorganizmov, ki so bili spoznani po svojem edinstvenem učinku pri podpori življenju in dolgoživosti. 31 rastlin, zelišč in začimb je v procesu več-stopenjske fermentacije razdrobljenih na osnovne delce, kar zagotavlja hitro in popolno absorpcijo – visoko biodostopni metaboliti z nizko molekularno težo!

 

 

3. REGENERACIJA CELIC V TELESU

 

Telo se nenehno obnavlja – v obdobju sedmih let se zamenja prav vsaka celica v telesu. Če v življenju ničesar ne spremenimo, če se enako prehranjujemo in gibljemo ter ostajamo zastrupleni, nove celice ne bodo nič boljše od starih. Če pa so celice deležne podpore in so pravilno prehranjene, se ne bodo obnavljale samo hitreje, ampak tudi boljše.

 

 

Dr. Rau v svoji švicarski kliniki pri zdravljenju svojih pacientov uporablja izdelke, s katerimi, kot pravi sam, dosega zavidljive rezultate – bodisi ozdravljenja ali pa vsaj bistvene izboljšave zdravstvenega stanja. Seveda pa je Dr. Rau povedal, da vseh pacientov žal ne more rešiti. Pri zdravljenju Dr. Rau uporablja izdelke, ki dobro pokrivajo vse predhodno omenjene faze in izjemno nas veseli, da vam prav te izdelke nudimo v Normi.

 

 

Bolezni, zaradi katerih prihajajo iz vsega sveta v njegovo kliniko so najrazličnejše alergije, kronične črevesne bolezni, razne avtoimune bolezni (lupus, multipla skleroza), rak, visok krvni tlak, nevrodegenerativne bolezni (Parkinsonova, Alzheimerjeva), avtizem (skoraj 100% uspeh – ozdravitve ali bistvene izboljšave) in še mnogo več.

 

Več informacij o kliniki najdete na www.paracelsus.com. Na kliniki zdravijo bolnike s kompleksnimi in močno napredovanimi bolezenskimi stanji. Veliko pa lahko za svoje zdravje naredite tudi sami – z ustrezno prehrano ter z jemanjem prej omenjenih prehranskih dopolnil že krajše časovno obdobje. Izjemno nas veseli, da imamo te izvrstne izdelke in informacije za samopomoč za vas na voljo v Normi.

 

Besedilo pripravila: Sintija Dibeh, certificirana prehranska svetovalka

 

Delno povzeto po Petra Potočnik, nutricionistka, Biological medicine practitioner iz ABC zdravja in Skupaj za zdravje človeka in narave

Natisni
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke