Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Kaskadno fermentirani izdelki RegulatPro in Regulat Beauty kozmetika

5.4.2019
Natisni

Trenutno je na trgu že več kaskadno fermentiranih bio koncentratov za podporo zdravju: RegulatPro Bio za podporo imunskemu sistemu, dvigu energije in vitalnosti , RegulatPro Metabolic za podporo srčno-žilnim procesom vključno z uravnavanjem krvnega sladkorja, tlaka in vsebnosti holesterola; in RegulatPro Arthro za podporo kostem, sklepom in vezivnim tkivom; kmalu bo na voljo tudi koncentrat za otroke od 3.leta naprej RegulatPro Kids Regulatius. Za zaščito kože in takojšnjo pomoč po sončnih opeklinah, pikih žuželk, opeklinah ožigalkarjev, pa tudi za oskrbo manjših ran, infekcij, razdraženosti ter glivičnih obolenj na koži so razvili Regulat SkinRepair.

 

 

Na voljo je tudi napitek za zaščito pred procesi staranja RegulatPro Hyaluron, ki vsebuje poleg hialuronske kisline tudi naravni silicijev dioksid, biotin, baker in cink, vse sestavine pa se zaradi Regulat esence prenesejo neposredno v celice, saj le-ta deluje kot prenosnik, da se snovi v telesu hitreje absorbirajo! Kot dodatno podpora našemu največjemu organu so razvili še edinstveno kolekcijo za nego kože s pomlajevalnim učinkom, kjer je med glavnimi sestavinami Regulat esenca, ki enako kot v telesu deluje kot prenosnik, zato se dragocene sestavine v kožo hitreje in globlje absorbirajo. Izdelki za nego kože imajo tudi ICADA certifikat za bio in naravno kozmetiko.

 

 

RegulatPro Bio: prvi na tržišču, vsebuje 99,3% Regulat esence, na koncu fermentacijskega postopka je dodana le še acerola, tako je v koncentratu še vitamin C za dodatno podporo imunskemu sistemu. Za podporo pri zdravljenju se priporoča pitje po 10ml koncentrata zjutraj in zvečer. Za preventivo so lahko odmerki po želji manjši. Odmerek se lahko razredči v vodi ali soku, da se omili njegov močan okus. V razmerju 1:1 z vodo se ga lahko nanaša na kožo pri raznih kožnih težavah kot obkladek ali se ga razprši. Regulat esenca je bila namreč testirana v več kot 50 kliničnih študijah, kjer so dokazali njegovo blagodejno delovanje in učinkovitost. Zaradi močnega encimskega delovanja in visoke vsebnosti biološko aktivnih snovi deluje kot prenosnik, tako da tudi ostale potrebne snovi hitreje prodrejo do tarčnih celic in so tako celicam kar najhitreje na voljo za nadaljnje procese. Regulat esenca vsebuje mono, di in oligopeptide, polifenole, flavone, aktivne fragmentirane encime, peptidoglikane, aminokisline in L(+) desnosučno mlečno kislino.

 

Ne vsebuje glutena, laktoze, alkohola, kvasa, dodanih sladkorjev, barvil in konzervansov. Izdelek je ekološko certificiran.

 

RegulatPro Metabolic: vsebuje 85% Regulat esence in dodane še: vitamine C, D, B1, B2, B3, pantotensko kislino, vitamine B6, B12, minerale magnezij, cink, mangan in krom. Tako dodatnih prehranskih dopolnil ni potrebno jemati, saj so vse potrebne snovi na voljo v koncentratu. Zaradi Regulat esence, ki deluje kot prenosnik, pa se dodane snovi hitreje absorbirajo in so celicam takoj na voljo za uporabo.

 

RegulatPro Arthro: odličen za podporo pri težavah s kostmi, sklepi in vezivnimi tkivi. Regulat esenca (50% vsebnosti) znova deluje kot prenosnik vsem dodanim snovem s preverjenim in nadzorovanim poreklom: vitaminom C in D, mineralom bakru, selenu, cinku, ter dimetilsulfonu (MSM), glukozaminu, glukuronolaktonu, hialuronski kislini in kolagenu.

 

RegulatPro Hyaluron: vsebnost Regulat esence 25% in dodana biološko aktivna hialuronska kislina, ki jo telo začne proizvajati v vedno manjših količinah že po 25. letu starosti, kar sproži procese staranja, ki so najprej opazni ravno na koži. Dodani so še baker, cink, biotin in vitamin C (izvleček acerole).

 

RegulatPro Kids Regulatius: poleg izvlečka acerole (naravni vitamin C) je Regulat esenci dodan še agavin sirup za izboljšanje okusa. Primerno za otroke od 3.leta starosti naprej, navodila za jemanje so označena na izdelku. Za močan imunski sistem, za učinkovitejše nastajanje ATP energijskih molekul v celičnih mitohondrijih, za boljše počutje in vitalnost.

 

Ker so vhodne sestavine ekološkega izvora in je edini postopek obdelave fermentacija, gre za popolnoma naraven encimski proizvod, čemur pritečejo vse lastnosti: po določenem času lahko napitek spremeni barvo (to je celo zaželeno), prav tako tudi okus. Vodja proizvodnje je razložila, da s svojim notranjim nadzorom kakovosti stremijo k temu, da bi vsaka šarža imela podoben okus, saj s tem stranka dobi občutek, da je prejela enako kakovosten izdelek, vendar je čar naravnih encimskih proizvodov ravno ta, da so živi in tako lahko variira tako okus, kot barva. Še več, kljub zaustavitvi fermentacijskega postopka s kratkotrajnim dvigom temperature v posodah, lahko posamezne fermentacijske kulture preživijo, kar se na izdelku pokaže kot sikajoč zvok ob odpiranju pokrovčka. Tudi to je znak kakovosti izdelka, dodatna fermentacija jo le zviša in dokazuje, da so v izdelku aktivne, žive snovi.

 

Ko izpraznijo posode, v katerih poteka fermentacija, jih čistijo po rednem, predpisanem postopku v skladu s higienskimi standardi, večkrat zaporedoma, na začetku in koncu vedno s čisto vodo pod močnim pritiskom. V steklenice, ki so namenjene končnemu potrošniku, vedno polnijo sveže fermentirane koncentrate, da se ohranijo vse aktivne snovi. Tudi zaradi tega je zelo pomembno, da steklenico po odprtju hranite dobro zaprto in v hladilniku ter se držite navodil o priporočeni dnevni količini.

 

Regulat Beauty kozmetika

 

Na voljo so: dnevna krema, nočna krema, posebno bogata krema za zelo zahtevno, suho kožo, magična pena Magic Mousse, lifting serum, krema za okoli oči, tonik in čistilna pena. Vsi izdelki so Anti-Aging, a jih lahko uporabljajo že dame in gospodje po 25. letu starosti in s tem omilijo prve vidne znake staranja na koži. Poleg vode je glavna sestavina esenca Regulat, zaradi katere vse ostale sestavine zaradi vloge prenosnika v kožo hitreje in globlje prodrejo. Izdelki za nego kože so edinstveni na trgu prav zaradi vsebnosti Regulat esence in imajo ICADA certifikat za bio in naravno kozmetiko, ki zahteva doseganje visokih kakovostnih standardov, s sestavinami naravnega izvora, ki morajo biti iz kontrolirane ekološke pridelave, kjer je to mogoče, brez mineralnih olj, sintetičnih dišav, silikonov, gensko spremenjenih organizmov, radioaktivno obsevanih izdelkov in surovin, ki so bile testirane na živalih.

 

Vso kozmetiko Regulat Beauty si lahko ogledate TUKAJ

 

 

 

 

 

Natisni




Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke