Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Katere cvetne esence nas najbolje podprejo pozimi?

21.1.2019
Natisni

V zimskem času naraščajo okužbe dihal. Prehlad in gripa sta virusni okužbi dihal.  Zaradi porasta gripe so v UKC Ljubljana ta vikend celo omejevali obiske. Preden vas gripa ali prehlad položita v posteljo in namnožita dneve odsotnosti v službi ali v šoli, si lahko pomagate z izjemno učinkovitimi in naravnimi cvetnimi esencami. V odlično pomoč so tudi, če ste že zboleli.

 

Razumevanje, da so naša eterična telesa tesno povezana z našim fizičnih odrazom, nam omogoča, da svoje težave razrešimo na učinkovit, iskren in globok način. S cvetnimi esencami ANIMA delujemo na vseh ravneh našega bitja - od fizične pa do najbolj subtilnih ravni naše osebnosti.

 

 

KATERE CVETNE KOMPOZICIJE VAS NAJBOLJE PODPREJO POZIMI?

 

Zaščita, Dih in Izražanje so tri cvetne kompozicije, ki jih kurativno (pa tudi preventivno) potrebujemo še posebej v hladnejših, zimskih mesecih.

 

ZAŠČITA je specifična cvetna kompozicija za boj proti vsiljivim tujkom iz okolja, ki naše imunsko telo oslabijo do te mere, da zbolimo že za vsako malenkost. Zaščita nudi močno podporo našemu obrambnemu mehanizmu, da ostanemo zaščiteni v obdobju šibkosti in bolezni. Učinkuje hitro in močno! Še posebej jo priporočava vsem, ki se gibljete v prostorih intenzivne kolektivne dejavnosti in v okoljih, kjer so prisotne nizke vibracije – bolnišnice, zdravstveni domovi, domovi za ostarele, službeno okolje?

 

 

DIH sestavlja splet cvetlic, ki oskrbijo prsni koš, pljuča, bronhije in celotni dihalni sistem. V pomoč so, kadar trpimo za hudim kašljem, bronhitisom, pljučnicami, čutimo, da nam primanjkuje zraka, se soočamo z astmo. Pomaga pri izkašljevanju nabrane sluzi v pljučih ter spodbudi regeneracijo in dezinfekcijo pljuč. Izjemno koristna kompozicija za zimsko obdobje, ko se zadržujemo v manj prezračenih prostorih in ko se manj gibljemo ter našemu telesu primanjkuje kisika. Dih nam omogoča, da lažje zadihamo, da spustimo bremena, ki nam stiskajo srce ter se odpremo svetu in odnosom z večjo samozavestjo.

 

IZRAŽANJE nudi podporo celotnemu grlenemu območju. Izjemno učinkovita kompozicija v primerih suhega kašlja, bolečega in vnetega grla, raskavega, suhega grla. Cvetlice, ki jo sestavljajo delujejo na dezinfekciji tega področja, hkrati pa poskrbijo za blago podporo, vlažijo grlo in krepijo glasilke. Omogoča nam, da lažje izrazimo svoje mnenje in občutja, da izgovorimo kar je potrebno povedati.

 

Cvetne esence ANIMA so zasnovane po alkimističnih, univerzalnih zakonih, ki človeka obravnavajo kot kompleksno, čuteče, božansko bitje. Omogočajo nam oskrbeti zelo stare in globoko zasidrane informacije neskladja in neharmonij znotraj našega telesa, čustev, občutkov, skrbi, ki sprožajo bolezenska stanja bodisi v določenem obdobju bodisi neprenehoma. So čista svetloba v pomoč človeku, ki se vedno obrača k dobremu, sreči, zadovoljstvu in notranjemu miru.

 

Normandistke vas vabimo v NORMO, kjer lahko kupite cvetne esence ANIMA za celostno podporo vašemu zdravju in dobremu počutju.

Natisni




Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke