Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Mineralogram

13.9.2017
Natisni

KAKO VAM LAHKO KORISTI MINERALOGRAM

Uživanje prave hrane, vitaminov in mineralov je ključ do boljšega počutja. Žal pa se ljudje pogosto znajdemo v začaranem krogu jemanja prehranskih dopolnil, učinka pa ni. Zaradi poplave informacij s strani raznih ponudnikov prehranskih dopolnil, imamo ljudje občutek, da nenehno potrebujemo več različnih prehranskih dopolnil, zato jih uživamo pretirano in brez pravega koncepta. Ne vemo, česa nam dejansko primanjkuje, zato samo ugibamo ter prehranska dopolnila jemljemo »na pamet« ter vse povprek. Takšen pristop ne prinaša rezultatov in zadovoljstva.

V Normi si skupaj z našimi poslovnimi partnerji prizadevamo za vas najti sistematične rešitve, ki vas pripeljejo do zdravja in boljšega počutja. Najprej je potrebno ugotoviti česa natančno vam primanjkuje in se popravljanja stanja lotiti sistematično. V ta namen v Normi za naše stranke izvajamo MINERALOGRAM.

S pomočjo najsodobnejše bioresonančne tehnologije v nekaj minutah iz vzorca vašega lasu razberemo pomembne podatke o tem, kako znotraj in zunajtelesno okolje delujeta na vaše celice, organizem in počutje.

Mineralogram v primerjavi z dnevnimi meritvami pokaže povprečje zdravstvenega stanja za pretekle 3-4 mesece, saj se kri konstantno pretaka čez lasišče in v laseh »zapisuje« podatke o prehranjenosti organizma in o drugih vplivih iz okolja. Dnevna odčitavanja (krvi, urina...) pa pokažejo le trenutno stanje, na katerega v tistem hipu lahko vpliva marsikaj (stres, pomanjkanje spanja...). Mineralogram daje celovitejši vpogled v človekovo, ne le trenutno, temveč generalno stanje telesa, saj pokaže posameznikov življenjski slog.

Po meritvi boste takoj prejeli JASNO SLIKO, katerih vitaminov in mineralov vam primanjkuje. Prejeli boste mapo z razumljivim prikazom vašega stanja – katerih vitaminov in mineralov vam primanjkuje, katerih esencialnih maščobnih kislin nimate dovolj, stanje antioksidantov in aminokislin ter strupenih snovi v vašem telesu. Zajeti so mikrobiološki kazalniki (glivice, plesni/spore, zajedavci, virusi, bakterije...) ter prikaz katerim elektromagnetnim sevanjem ste izpostavljeni. Prejmete navodila, katerim živilom in prehranskim dopolnilom se morate izogibati, dokler se vaše stanje ne izboljša. Na podlagi teh rezultatov vam izdelamo kompletni 3 - mesečni načrt prehranjevanja, načrt sproščanja in telesnih aktivnosti.

Naš cilj je IZBOLJŠATI vaše stanje, zato vas vabimo, da nas pokličete za več informacij in se prijavite na enega od spodnjih terminov v vam najbližji NORMI.

- NORMA MARIBOR: Telefon: 02 320 40 22.
- NORMA CELJE: Telefon: 03 620 22 18.
- NORMA LJUBLJANA:  Telefon: 0590 45 500.
- NORMA KRŠKO: Telefon: 07 492 51 51.

Prisrčno vabljeni!

Vaša Norma 

Natisni
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se