Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Podpora zdravju s superživili skozi letne čase

3.7.2014
Natisni

Po vseh holističnih sistemih samozdravljenja smo mi in vse okoli nas sestavljeni iz petih elementov, ki se manifestirajo tudi kot pet glavnih notranjih organov. Ko so vsi elementi v harmoniji, je naše življenje normalno, mi pa zasijemo. Nepravilna prehrana, stres, premalo počivanja in uživanja v lastnem telesu ter nepovezanost z lastnimi čustvi, poruši naše ravnovesje in odpre vrata različnim težavam.

 


 

V Normi se bomo skozi celo leto sprehodili po vseh petih glavnih notranjih organih in jih poskušali prebuditi s pomočjo superživil. Vsak od teh petih glavnih notranjih organov ima tudi svoj letni čas, v katerem si na nek način podredi druge organe, skrbi za njih, sam pa je najbolj aktiven in se ga v njegovem letnem času splača najbolj negovati.
 

Notranji organi skozi letne čase in elemente
 

Čas poletja je čas ognja, njegov glavni predstavnik je srce, sem pa spadajo tudi osrčnik, celotni endokrini sistem, tanko črevo, krvne žile in timus. Njihov čas je med 6. majem in 7. avgustom.
 

Čas poznega poletja in zadnjih 18 dni vsakega letnega časa je čas zemlje, njen glavni predstavnik je vranica, sem pa spadajo tudi trebušna slinavka, želodec in mišice. 
 

Čas jeseni je čas kovine, njen predstavnik so pljuča, sem pa spadajo tudi debelo črevo, ščitnica in koža. Njihov čas je med 7. avgustom in 1. novembrom.
 

Čas zime je čas vode, njen predstavnik so ledvica, sem pa spadajo tudi mehur, kosti, hormoni in možgani. Njihov čas je med 7. novembrom in 4. februarjem.
 

Čas pomladi je čas lesa, njegov predstavnik so jetra, sem pa spadajo tudi žolčnik, živčevje, hipotalamus. Njihov čas je med 4. februarjem in 6. majem.
 

Podpora notranjih organov skozi letne čase s superživili
 

Vsak element, letni čas in vsak organ ima tudi svojo barvo, okus in obliko. In tudi skupino superživil, ki mu odgovarja. Nekatera za to, da ga hladijo, ko je to potrebno, druga, da ga grejejo. Spet tretja, da ga razstrupijo, vendar ne ob vsakem letnem času in ne takrat, ko je telo izčrpano. Nekatera superživila dosežejo svoj najmočnejši učinek šele takrat, ko jih kombiniramo z drugim superživilom. Pozorni moramo biti tudi na to, da ne izničimo učinka določenega superživila, ko ga jemljemo skupaj drugim ali celo vrsto njih.
 

Ne pozabimo, da so superživila rastline, ki praviloma rastejo na odročnih področjih, ki so polna mineralov. So izjemno odporne in vsebujejo zajetne kombinacije mineralov, vitaminov, aminokislin in posebnih snovi za regeneracijo, pomlajevanje, dolgoživost, razstrupljanje telesa ter krepitev imunskega sistema. Za njimi stojijo znanstvene raziskave in dolga  leta uporabe. Primerne so za vsakogar, med njimi pa je cela vrsta tudi takšnih, od katerih lahko pričakujete res izjemne rezultate.


 


 

Individualno svetovanje o superživilih glede na vaše tegobe
 

Na dnevih superživil v bio prodajalni Norma boste imeli možnost individualnega svetovanja o uporabi superživil za vaše tegobe. Začeli bomo v času poletja, zato še posebej vabimo, da nas obiščete tisti, ki imate težave bodisi s srcem, krvnimi žilami in endokrinimi žlezami, saj je to obdobje, v katerem se vam najbolj splača spoprijeti z naštetimi težavami, saj lahko požanjete največje uspehe prav v času poletja. V skladu z vašimi težavami in z določitvijo vašega osebnega psihološkega in fiziološkega profila v okviru teorije petih elementov (za vas bomo imeli pripravljen vprašalnik), bomo sestavili seznam za vas najprimernejših superživil, vas seznanili o njihovi uporabi v skladu z določitvijo vašega osebnega elementa in dali navodila, kako superživila med seboj kombinirati, da boste dosegli najboljše rezultate, ki bodo kar se da lajšali vaše težave.
 

Na dnevih superživil vam bo svetovala Matea Verhovčak, svetovalka za superživila, ki je s svojim poznavanjem superživil uspešno pomagala premagovati različne težave najprej svojim sorodnikom in prijateljem, s pridobitvijo licence za nutricionista za superživila pa še veliko drugim z raznovrstnimi težavami.
 

Prvo svetovanje bo potekalo v sredo, 16.7.2014, v terminih med 8. in 15. uro. Svetovanje traja 45 minut in stane 25,00 EUR.

 

Na svetovanje se je potrebno predhodno prijaviti. Prijave sprejemamo na telefonski številki 02 320 40 22 ali preko e-naslova norma@norma.si. Prijave zbiramo do 15.7.2014 oziroma do zapolnitve vseh prostih mest.

 

 

 

 

Natisni
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke