Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Pomagajmo dvigniti drug drugega - in skupaj bomo dvignili Maribor

7.9.2015
Natisni

Z mislimi ustvarjamo svojo prihodnost in tudi prihodnost drugih ljudi. Miselna naravnanost je naša izbira in okno v svet. Šele pozitivni spremembi lastnega mišljenja sledi sprememba življenjskega sloga, s tem pa priložnost za spremembe v širšem okolju. Opažate v svojem okolju slabo voljo, apatijo, nesamozavst, občutek nezmožnosti kaj spremeniti? V Mariboru, žal, marsikdo čuti takšno ozračje. 
 

Norma se je pridružila gibanju Očistimo za čisto srečo (FB Ocistimo), ki ga sestavlja entuziastična ekipa, polna navdušenja s ciljem dvigniti klimo v Mariboru. Globoko verjamemo v slogan projekta: “Ko dvignem sebedvignem Maribor”!

 

Odprimo srce drugim
 

POVEJMO SVOJO ZGODBO - motivirajmo druge s tem, da delimo svoj srečni trenutek, dogodek, ki nas še danes osreči, ko pomislimo nanj! Marsikomu lahko prav vaša resnična in navdihujoča zgodba spremeni življenje na bolje. Preberite zgodbe Mariborčanov, ki so napisane s ciljem motivirati sodržavljane in dvigniti Maribor. V Mariboru, mestu z drugo največjo brezposelnostjo v Sloveniji, nam uspeva z bio prodajalno velikosti super marketa. To je čisti odraz tega, da nam je Mariborčanom in ljudem iz okoliških krajev mar za lastno zdravje in zdravje družine ter za okolje v katerem živimo. Mariborčani smo tudi željni znanja o zdravju, osebnostni rasti in duhovnosti, saj so predavanja, ki jih organiziramo v Normi vedno zelo dobro obiskana. Radovednost in vedoželjnost  pa sta ključ do razvoja!


 

Pošljite nam tudi svojo zgodbo na norma@norma.si. Več kot nas bo, bolj bomo dvignili Maribor! Najbolj navdušujoče zgodbe boste lahko predstavili na odru 3. oktobra 2015 v Mariboru, ko bomo praznovali rezultate našega gibanja »Očistimo za čisto srečo - Ko dvignem sebe, dvignem Maribor!«
 

Vsakih 14 dni boste v Norminih e-novičkah zasledili povezavo do navdihujočih zgodb, ki bodo tudi vas »dvignile«.
 

Delimo, kar nas ne bremeni, temveč bogati
 

A si predstavljate, kakšna moč je to, ko veliko ljudi deli svoje znanje ali stvari, ki jih nujno ne potrebuje, drugim? Veliko ljudi? Pobudniki projekta Očistimo za čisto srečo delimo sebe v paketu, ki smo ga poimenovali Partnerski paket. Kaj lahko prispevate vi?

 


 

Za gibanjem Očistimo za čisto srečo v prvi vrsti stojijo: Iris Magajna, Alenka Kuegerl, Miro Mihec, Anita Mittendorfer ter Jerneja Krapše. Če je tudi vam dovolj vsega tega jamranja in pričakovanja pomoči od “ne vem koga vse”, se nam pridružite, da skupaj očistimo Maribor slabe volje, apatije, nesamozavesti, občutka nezmožnosti kaj spremeniti.
 

Ta iniciativa je tudi pobuda za posameznike iz drugih krajev in mest, da ustanovijo podobno gibanje!


Kako se pridružite?
 

Več načinov je za to, da prispevate svoj del k dvigu drugih:
 

1. Lahko odprete svoje srce in poveste svojo zgodbo. Preberite navdihujoče zgodbe nekaterih Mariborčanov tukaj.

2. Lahko delite z drugimi tisto, kar vas ne bremeni, temveč bogati. Na primer, z drugimi ljudmi lahko delite svoje znanje, prostor s katerim razpolagate, storitev, ki jo izvajate... Karkoli lahko daste, pa vas  to ne bremeni, temveč bogati.

3. Lahko se nam pridružite kot prostovoljec pri izvajanju projekta in pri izvedbi praznovanja, ki ga organiziramo 3.oktobra 2015 v Mariboru kot eko sejem-festival Ko dvignem sebe, dvignem Maribor.
 

Kaj prispevamo za partnerje?
 

Partnerski paket je bolj podrobno opisan na spletni strani www.ocistimo.info pod zavihkom Organizatorji.


Kdo že podpira gibanje?
 

Akcijo so že podprli: Javno podjetje Mariborski vodovod d.d., Slovensko narodno gledališče-SNG Maribor,   DRAVA center, Ekosen Slovenija, Radio NET FM, Neonart, bio prodajalne Norma, Planet znanja, Biromatik d.o.o. ter znani Slovenci in organizacije:  Danilo Rošker, Dejan Zavec, Tone Vogrinec, Mihaela Jeler,  Drnovškovo Gibanje za pravičnost in razvoj in drugi.


Vabimo vas, da se nam pridružite tudi vi!

Natisni
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke