Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Popotnica letu 2013

31.12.2012
Natisni

Za začetek leta bi vam rada podarila samozadovoljstvo. Rada bi vas spomnila kako čudovita bitja smo ljudje – polni ljubezni, miline, sočutja in miru. Vse človeške odlike se nahajajo globoko v nas in dati jim moramo samo malo pozornosti in možnost, da zasijejo tudi navzven. Z vami bi rada delila nekaj angelskih sporočil, s pomočjo katerih boste preživeli čudovit dan, z njihovo pomočjo pa postali mirnejši in srečnejši. Naj vas sporočila navdihnejo in vam dajo notranjega zadovoljstva.

 

 

 

 

Naj vas ljubezen ponese v dan

Vaša energija ljubezni je tako močna, da lahko ozdravi prav vse, tudi vašo prihodnost.  Že navsezgodaj sklenite, da boste v prihajajoči dan ponesli energijo skrbnosti. Pošljite ljubezen v sleherno prihajajočo minuto in tako vse prihodnje trenutke v celoti ovijte z zdravilno močjo.

 

Ta ljubeča energija vas bo nato počakala in poskrbela, da bo vsaka sekunda kar najbolje izkoriščena. Tako boste ves dan v varnem okrilju ljubezni.

 

MISEL DNEVA

V prihajajoče ure pošiljam ljubezen, celoten dan pa zapolnim z neizmerno radostjo. Vsak trenutek prežemajo ljubezen, ubranost in sodelovanje.

 

 

 

 

Pošljite pozitivne besede v svojo prihodnost

Tako kot lahko v svojo prihodnost pošljete ljubečo energijo – kjer vas bo počakala ter iz  sleherne okoliščine potegnila najboljše - tako velja to tudi za vaše besede. Saj veste, da ima vsaka beseda, ki jo izgovorite ali mislite močan vpliv … enaka je naročilnici, na kateri prosite, kaj bi radi izkusili.

 

Danes izbirajte besede, ki odražajo to, kar si resnično želite. Vsako željo oblikujte skladno s svojim ljubečim notranjim bitjem, ki mu je resnično mar za vas in ves svet. Pošljite v prihodnost pozitivne besede kot dar sebi. Sadovi vaših preteklih besed vas bodo tako pričakali v prihajajočih časih, kot bi našli dragocen zaklad, ki ste ga pred davnimi časi skrili, potem pa nanj pozabili.

 

MISEL DNEVA

Ker sem stvaritev ljubezni, so tudi vse moje stvaritve porojene v ljubezni. Vse moje besede izhajajo iz moje ljubeznivosti. Vse, kar izrečem, obdam z ljubeznijo, saj govorim prijazno o sebi in drugih. Govorim, slišim, pišem in mislim z ljubečimi izrazi; in radostno sprejemam, kar le-ti porajajo.

 

 

 

 

Bodite prijazni do sebe

Imate rahločutno dušo in čuteče srce, zato vas prosim, da ste do sebe  prijazni. Čeprav nikakor niste krhki, si zaslužite spoštovanje, ki ga nudi sočutje. Prosim vas, bodite do sebe enako nežni, kot bi v rokah držali čudovito golobico.

 

Danes si vzemite čas in se ne priganjajte ne naprezajte preveč – počasi se daleč pride. Kot dragoceni otroci Boga si zaslužite bogata poplačila nežnosti.

 

MISEL DNEVA

Do sebe sem nežen(a) in prijazen(a). Vse, kar moram storiti, storim na sproščen in radosten način. Vzamem si čas.

 

 

 

 

Izražajte se s prijaznimi besedami

Vaše sočutje poraja nežno in podpirajočo obliko ljubezni. Njegova energija je navdihujoča in negujoča tako za darovalca kot za obdarjenca. S prenašanjem skrbnih besed spletete srčno vez z vsemi udeleženi pogovora. V tej zavezi ljubezni vsakogar, ki prijazne besede izreka ali jih sliši, preplavi njena zdravilna moč, ki skuje tesno vez med sogovorniki.

 

Tekom dneva uporabljajte prijazne besede. Sprejmite ta dvoplastni dar, ki ste ga deležni tako vi kot vaši sogovorniki.

 

MISEL DNEVA

Poiščem priložnosti za prijazen pogovor s seboj in drugimi. Vse stvari in vsakogar – tudi sebe – opisujem z ljubeznivimi besedami. Kot sočutna oseba privlačim sebi enake. Obkrožajo me podobno misleči ljudje in moje življenje je prijazno do mene.

 

 

 

 

Podajte se na sprehod

Ko se odpravite na sprehod, se zgodi nekaj čarobnega. Vaš um se sprosti, napetost uplahne in v okolici opazite številne poprej nevidne podrobnosti.

 

Sama hoja je zelo ritmična oblika meditacije, s pomočjo katere lažje slišite lastne misli. Ko se podate na sprehod s prijateljem, vajin pogovor vsemu doda še zdravilni učinek. Ob koncu sprehoda ste tako osveženi, prerojeni in hvaležni, da ste izkoristili priložnost in poskrbeli zase.

 

Danes si vzemite čas za kratek potep – a ne za to, da bi si s hojo nabrali kondicijo. Naredite kak ovinek, postojte za nekaj minut, da bi poklepetali s sosedi, in si vzemite čas, da med potjo kdaj pa kdaj povonjate rože ali kje pobožate kakšnega hišnega ljubljenčka. Čeprav v tem primeru ne gre za telovadbo, namenjeno krepitvi srca, boste s tem okrepili njegovo zmožnost izkazovanja ljubezni.

 

MISEL DNEVA

Na sprehod se podam tja, kamor me vodi srce. Hodim umirjeno in se večkrat ustavim, da bi si ogledal(a) okolico, se povezal(a) z naravo in pokramljal(a) s soljudmi. Vzamem si čas za sproščen in lagoden sprehod.

 

 

 

 

Povežite se z duhom narave

Obstaja zelo dober razlog, zakaj vas preživljanje časa na prostem – ne glede na vreme - poživlja. Skrivnost ni le v svežem zraku, drevesih in sončnih žarkih, temveč v tem, da je zunanji svet prežet s svobodnim, poživljajočim duhom, s silo, ki predstavlja sam dih narave.

 

Ta energija očiščujoče vpliva na nas. S preprostim sprehodom v naravi boste odstranili vse zastarane ostanke stresa, prepirov, skrbi in druge čustvene nesnage. Duh Matere Narave z vso ljubeznijo odstrani nižje energije in jih nadomesti s svojimi višjimi vibracijami.

 

Danes se odpravite iz stanovanja in se tako povežite s tem duhom. Narava je vsepovsod, tudi na mestnih ulicah, zato prisluhnite temu nasvetu in ne čakajte, da boste imeli čas za izlet na podeželje. Če želite biti deležni koristi narave, pojdite torej tja, kjer boste v neposrednem stiku z ozračjem.

 

Danes stopite ven, se globoko nadihajte in povežite z duhom narave.

 

MISEL DNEVA

Svoj prosti čas preživljam zunaj. Ko stopim na prosto, se povežem z močnim in zdravim duhom narave; dovolim mu, da me očisti in mi dvigne energijo. Takšno preživljanje prostega časa je dar, ki si ga pogosto privoščim.

 

 

 

Vabim vas, da z nami delite svoja sporočila – vsak v sebi namreč skriva svojo lepoto. Poglejte v svoje srce in delite svoja notranja sporočila tudi z nami.

 

 

Angelska sporočila so povzeta po knjigi "Angelski napotki za vsak dan" avtorice Doreen Virtue.

 

Natisni
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke