Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Vampirji energije

9.3.2013
Natisni

Nekateri ljudje v naša življenja prinašajo nepričakovano svetlobo in lahkotnost. Pokajo od energije in nas s svojo prisotnostjo dobesedno elektrijo. In potem so tu še ljudje, ki za sabo pustijo občutek stresa. Ali krivde. Ali izčrpanost do zadnje molekule. Imenujemo jih vampirji energije.

 

  

Z negativnimi ljudmi, ki nam pijejo energijo, imamo stik vsak dan. Pravzaprav lahko vse ljudi pogojno razdelimo v dve večji skupini – vampirje in donatorje. Vsaka oseba namreč oddaja svojo živo biološko energijo in jo lahko oddaja ali pa jo tudi odvzema.

 

Če je negativno nevidno komuniciranje močno, nas to lahko utrudi, povzroči glavobol in vrtoglavico. Zvečer ste lahko zaradi takšnih vibracij na smrt utrujeni in se zjutraj zbudite brez volje, da bi vstali. Izguba energije zaradi človeške komunikacije lahko povzroči depresijo in oslabljen imunski sistem.

 

Obstaja več vrst vampirjev energije. So takšni, ki sebe vedno vidijo kot žrtev in menijo, da se je svet obrnil proti njim. Te osebe vedno do potankosti obnavljajo vse grozne stvari, ki so se jim pripetile. In teh zgodb imajo vedno dovolj na zalogi. Spet drugi so tako imenovani šarmerji, ki so rojeni govorci, radi pripovedujejo šale in so vedno v središču pozornosti. Poznamo pa tudi obtoževalce, ki neprestano dajejo občutek krivde. Nazadnje so tukaj še kralj drame – sodelavec, ki trdi, da je zaradi visoke temperature skoraj umrl ali soseda, ki živi v ekstremnih čustvih – njegovo življenje je enkrat neverjetno dobro in drugič grozljivo slabo. 

 

 

Ne glede na to, s katero vrsto vampirjev imate opravka, vam je dovoljeno odkorakati vstran. Mnogim od nas je to zelo težko storiti, saj ne želimo biti nevljudni ali koga užaliti. Pa vendar obstaja veliko načinov, da se umaknete iz neprijetnega pogovora. Kadar odhod ne pride v poštev, pa lahko s pomočjo nekaj manjših korakov ohranite svojo energijo.

 

 

Globoko vdihnite

 

V trenutku, ko se počutite utesnjeno ali pod stresom, vam priporočam, da globoko vdihnete. Dihanje je čudovit način, da se osrediščite. Samo sledite svojemu dihanju in si recite, da veste kaj se dogaja ter da s situacijo znate ravnati. Pomembno je, da se zavedate svoje individualne moči, kar pa ni vedno lahko. Kadar pridete v stik z nekom, ki je gospodovalen ali pa vas za nekaj krivi, se vaša moč lahko hitro zmanjša in počutite se napeti. Če se lahko osredotočite na dihanje ali pa si predstavljate presenetljiv sončni vhod ali pogled na čudovite gore, bo napetost popustila in lažje se boste ponovno zbrali.

 

 

Ozemljite se

 

Drugi pomembni korak je, da se ozemljite. Da bi se ozmeljili se morate ponovno osrediščiti, tako da vas negativne energije ne bodo tako zlahka prizadele. V nasprotnem primeru vas bo hitro potegnilo v vrtinec vampirjeve energije. Predstavljajte si, da nasprotna oseba stoji poleg hitrega peska, sebe pa zakoreninite v svojo lastno energijo.

 

Da bi se ozemljili, si morate zamisliti bistvo vaše duše nakopičene v središču vašega telesa. Nato si predstavljajte korenine, ki poganjajo izpod vaših nog, globoko v zemljo. Korenine so izjemno čvrste in močne – zasidrajo vas in vaše bistvo v tla, tako da vas nič ne more zamajati. Predstavljajte si, da ste velik in močan hrast, ki je trdno zakoreninjen v zemljo.

 

 

Zaščitite svojo energijo

 

Prekrižanje rok, je skoraj nagonska poteza, ki jo večina od nas naredi, ko pridemo v stik z negativnimi ljudmi. Ko prekrižamo roke pred prsmi, s tem zaščitimo svoj solarni pleksus – čakro, ki je sedež naše osebne moči. Pomaga tudi, če prekrižamo prste na rokah. S tem zaklenemo svojo avro in preprečimo, da bi negativna energija vplivala na nas.

 

 

Uporabite svojo energijo

 

Da bi odpravili posledice vampirja energije, lahko uporabite tudi nekaj svoje subtilne energije. Okoli sebe si zamislite zaščitno belo svetlobo, ki bo delovala kot energetski ščit. Še zmeraj boste lahko slišali osebo, ki na vas kriči, vas krivi ali se pritožuje, vendar se vas to ne bo več tako dotaknilo. Ustvarili ste si varovalni pas, kjer se negativna energija nasprotne osebe razblini.

 

 

Uporabite efekt ogledal

 

Če že vnaprej veste, da boste v stiku z negativno osebo, se lahko nanjo pripravite tako, da si okoli sebe zamislite ogledala, ki vas obdajajo od glave do pet. To bo negativnost odbilo nazaj k viru. Pred srečanjem z negativno osebo, si pred sabo zamislite bleščečo disko kroglo. Predstavljajte si sebe kako vstopite v to kroglo in kako majhni svetleči kvadratki sijejo vse okoli vas. Nabavite si majhno disko kroglo, ki vas bo vedno opominjala nato, da v stiku z negativnimi osebami, preprosto stopite v kroglo in se s tem zaščitite. Deluje!

 

 

Stopite korak nazaj

 

Svetujem vam tudi, da stopite korak nazaj in razmislite o tem s kakšno vrsto človeka imate opravka, saj menim, da je eden od zakonov energije ta, da privabimo to, kar še na sebi nismo dodelali. Če smo zelo jezna oseba, se bomo znašli obkroženi z jeznimi ljudmi. S tem, da smo pozorni na osebo, ki nas izčrpava, lahko odkrijemo nekaj kar še moramo razdelati pri sebi. Poskusite in preverite ali deluje. Ko pri sebi razrešite neko negativno energijo, boste mogoče zaradi tega manj obkroženi s takšnimi vampirji. In vampirji, oropani svojega vira, se bodo premaknili na nekoga, ki ga bodo lažje izčrpavali.

 

 

Včasih je najboljša zaščita pred negativnimi ljudmi ta, da odkorakate vstran. Pomembno je, da se ljubite dovolj, da veste, da vam ni potrebno prenašati te negativne energije. V srcu vsakega energetskega vampirja je strah, dvom in negotovost. Nihče ne more spremeniti te osebe, razen ljubezni, ki prihaja iz resnične vere. Vi ne morete spremeniti vampirjeve energije. To lahko naredi le njihova višja moč ali njihova lastna želja po spremembi. Bolj kot živite svojo resnico in svet sprejemate s čisto ljubeznijo, manj boste nase pritegnili takšne ljudi. Držite glavo pokonci, živite v ljubezni, vedno delujte prijazno in vedno boste obkroženi z belo svetlobo ljubezni, varstva in vodenja.

Natisni
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke