Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Vas pomlad draži?

6.3.2019
Natisni

Se tako kot mnogi soočate z alergijo? Potrebujete nekaj, kar bo pripomoglo k blaženju vašega stanja, da se boste počutili pomirjeni in sproščeni?

 

Stvari v življenju, ki nas nadlegujejo, dražijo in ki jih nismo zmožni prenašati, imajo v mnogih primerih skupno subtilno ujemanje in se združujejo v signalih, ki se v nas izražajo v obliki neodpornosti (intolerance) in/ali alergij na hrano, cvetni prah in številne zunanje dejavnike, kot so kemikalije, strupi in okoljsko onesnaževanje.

 

 

Vsi dejavniki so zelo aktualni in močno vplivajo na današnjega človeka. Na žalost smo priča neprekinjenemu in naraščajočemu nagnjenju k alergijam pri mladostnikih, otrocih in mlajših generacijah.

 

Izkušamo stanje fizičnega draženja, ki je sočasno tudi notranje, kjer se odraža kot močno stanje stiske, neugodja, zadrege in neprijetnosti. Pogosto so vzrok zanje mnoge različne snovi ali dejavniki.

 

Vse našteto lahko povzroči pretirano občutljivost, pomanjkanje strpnosti ter motnje in neprijetnosti. Običajno je iskanje prave rešitve in olajšanja več let trajajoč proces.

 

Cvetna kompozicija CVETENJE je energetski balzam in zagotavlja olajšanje, pomoč, osvežitev, tolažbo, sprostitev, dobro počutje ter občutek osvoboditve za vse vrste reaktivnosti, splošnih manifestacij in številnih nestrpnosti, ki vplivajo na alergije.

 

 

Ta kompozicija pomaga ublažiti spomladanske motnje in razbremeniti vse vrste reakcij v primeru preobčutljivosti. Izravnava energetski okvir celotnega obrambnega sistema z nevtraliziranjem odzivnosti na množico zunanjih dejavnikov in s tem olajša nelagodje.

 

Kako lahko cvetovi pomagajo v tej specifični situaciji? Ni fizična lastnost cveta tista, ki oskrbuje, blaži, pomirja, temveč njena duša, njena vibracija in njega inteligenca, ki v našem telesu kot ključ odpira vrata k samoregulaciji organizma. To pomeni, da spodbujamo inteligenco telesa, da poskrbi samo zase. 

 

Več o cvetnih kompozicijah si lahko preberete tukaj

 

Želimo vam, da se pomladi veselite brez nadležnih alergij. 

 

Vaša Norma

Natisni
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke