Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Cvetna kompozicija KONCENTRACIJA Anima 50ml

Šifra izdelka: 3333333333317
Cena: 24,00 €
KONCENTRACIJA – prehransko dopolnilo. Neto 50 ml.

SPREJ NA PODLAGI CVETNIH ESENC ZA OSREDOTOČENOST IN KONCENTRACIJO.

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena spodbujanju koncentracije, fokusa, pozornosti in kognitivnega delovanja. Spodbuja izločanje nepotrebnih informacij in dražljajev iz okolice ter umirja miselno razpršenost.
Izberi količino:
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.
 • Kdaj obračunavamo pripravo paketa?
  Strošek priprave paketa obračunamo samo pri manjših naročilih v vrednosti do 30 €.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Naročene izdelke lahko plačaš tudi ob prevezmu paketa. Dostavljalcu iz paketne službe GLS lahko plačaš z gotovino ali s plačilno kartico (brez bančne provizije).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V primeru, da si naročil-a izdelke do 10. ure in so vsi izdelki na zalogi, ti bomo odposlali pošiljko še isti dan. Dostavna služba GLS ti lahko dostavi paket že naslednji delovni dan ali kasneje, če se tako dogovoriš z dostavljalcem iz GLS, ki te pred dostavo pokliče.

  V primeru, da vseh naročenih izdelkov ni na zalogi, te bomo poklicali in se dogovorili o najhitrejši možni dostavi.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Cvetna kompozicija KONCENTRACIJA je namenjena večji osredotočenosti in fokusu. Po svoji naravi možgani opravljajo tudi nalogo odstranjevanja in razlikovanja vseh informacij ter dražljajev, prejetih neprestano skozi dan preko čutnih organov, ki niso del našega fokusa in pozornosti; še posebej pomembno za tiste, ki po svoji poklicni ali naravni predispoziciji močno poudarjajo miselne in umske sposobnosti.

 

Neuspešno ali nezadostno izločanje »možganskih odpadkov« (neuporabnih dražljajev in informacij) lahko povzroči notranjo zmedo, kaos v umu in različne fizične, kognitivne in/ali vedenjske motnje. Miselna razpršenost nam otežuje delo in učenje, pa tudi izvajanje in realizacijo naših projektov in sanj. Kompozicija

 

KONCENTRACIJA je primerna za hitro nevtraliziranje takšnih stanj zmedenosti, motenj in razpršenosti, pri čemer omogoča, da pozornost usmerimo na cilj, ki nas zanima. Iz uma in spomina čisti informacije, ki so nepomembne za doseganje naših ciljev ter pomaga usmerjati naš fokus in koncentracijo na namen in cilje, ki smo si jih zastavili.

 

Deluje predvsem na psihi, možganih ter umu. Vse statične informacije požene proti naravnim izločevalcem. Požene in reaktivira vse čakre, kar spodbuja notranje energetsko čiščenje ter čiščenje meridianov. Spodbuja možgane tako, da vse kar ni potrebno, izloči iz telesa.

 

Spodbuja proces čiščenja in razstrupljanja od starih idej, zablod, obsesij in navad, kot tudi strupov, ki se odlagajo v tkivih, še posebej v umu. Spodbuja možgane, da hitro in natančno sprožijo ukaze za nevtralizacijo strupov, ki prihajajo iz subtilnih teles in avre in s tem preprečijo reakcije in nelagodja.

 

KONCENTRACIJA poudarja in spodbuja učinkovitost, izostri in izboljša kognitivne sposobnosti ter pozornost in izboljša vzajemno sodelovanje, izmenjavo, povezavo in sinapse med telesom, umom in Dušo/Duhom.

 

HARMONIZACIJA ČAKER: VSE ČAKRE

 

VSE CVETNE KOMPOZICIJE ANIMA SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ

 

 

SESTAVA IN UPORABA

 

Sestavine: energizirana voda, naravni rastlinski glicerin, izvleček cvetov (dišeči klinčevec, dobra misel, bosvelija, papajevec, čajevec, navadni hren, žafran, melisa, - 18 vol. %).

 

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, ločeno od obrokov. Za oralno uporabo.

 

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE!

 

 

ZGODBA

 

Prve cvetne in vibracijske esence ANIMA so bile ustvarjene leta 2002 po študiju alkimije, spagirije, avre rastlin, botanike, fitoterapije, cvetne terapije in naravne medicine. So rezultat najinih raziskav in osebnih izkušenj, z željo najti rešitve za eksistencialne probleme in stanje nezadovoljstva, tako značilno za ljudi.

 

Vsaka rastlina ima drugačno vibracijo, svoje elektromagnetno izžarevanje, posebno energijo in je zmožna blagodejno in sinergično medsebojno delovati s fiziologijo, ravnovesjem, bioritmom in elektromagnetnim poljem ljudi.

 

Cvetne esence ANIMA predstavljajo revolucijo v svetu cvetne terapije, energijsko-frekvenčnih in drugih dopolnilnih terapij.

 

Priprava v skladu z izhodišči alkimistične tradicije, združena z najnovejšimi evolucijskimi teorijami, daje življenje pristnim/avtentičnim, učinkovitim in inovativnim izdelkom, ki so v popolni skladnosti z današnjim fito in cvetno terapevtskim pregledom.

 

Zraven tega je pomembna namera, da je »ANIMA« - ali DUŠA – najinega dela namenjena spoštovanju, ohranjanju in prenosu duše vsake cvetlice oziroma rastline, njene avre – ali t.i. elektromenetnega polja – njenega nevidnega eteričnega telesa, iz fizičnega v novo, tekoče »prevozno sredstvo«. Nastala esenca rastline je tako popolna in nespremenjena življenjska inteligenca, ki vsebuje vse zapise rastline, ki vedno notranje in zunanje teži k uravnovešanju in prilagajanju glede na spremembe okolice!

 

Pripravki ANIMA prihajajo kot pomoč današnjemu življenju, ki je podvržen divjemu ritmu. Zasnovani so tako, da prinašajo ravnovesje in harmonijo v naše vsakodnevno življenje. Proizvodnja poteka ročno, srčno in zavestno, pri kateri slediva ritmom narave in ciklom Lune. Najini izdelki vključujejo inovativno linijo cvetnih kompozicij v razpršilu, z nižano vsebnostjo alkohola – lahko bi rekli skoraj brez – ki jih navdihujejo tako tradicija in načela Alkimije kot tudi trenutno znanje v cvetni terapiji; v popolnem soglasju z današnjim in trenutnim stanjem evolucije človeške zavesti in narave.

 

Rosanda Verglez in Andrea Cattapan

 

 

INFORMACIJE O IZDELKU

 

Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko variira v barvi in sedimentira.

 

Uporabno najmanj do (serija/lot): označeno na vratu embalaže.

 

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ul. 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).

 

Za več informacij  sem vam na voljo: 068 125 595 – Rosanda

 

 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke