Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Cvetna kompozicija ZAŠČITA Anima 50 ml

Šifra izdelka: 3333333333315
Cena: 24,00 €
ZAŠČITA - prehransko dopolnilo. Neto: 50 ml.

SPREJ NA PODLAGI ZAŠČITNIH CVETNIH ESENC, KI AKTIVIRAJO OBRAMBNI SISTEM.

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena zaščiti celotne avre in utrditvi elektromagnetnega polja pred negativnimi vplivi okolice - energijami, mislimi, čustvi in izžarevanji drugih ljudi. Deluje kot močna duhovna varovalka. Krepi in modulira obrambni sistem.
Izberi količino:
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.
 • Kdaj obračunavamo pripravo paketa?
  Strošek priprave paketa obračunamo samo pri manjših naročilih v vrednosti do 30 €.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Naročene izdelke lahko plačaš tudi ob prevezmu paketa. Dostavljalcu iz paketne službe GLS lahko plačaš z gotovino ali s plačilno kartico (brez bančne provizije).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V primeru, da si naročil-a izdelke do 10. ure in so vsi izdelki na zalogi, ti bomo odposlali pošiljko še isti dan. Dostavna služba GLS ti lahko dostavi paket že naslednji delovni dan ali kasneje, če se tako dogovoriš z dostavljalcem iz GLS, ki te pred dostavo pokliče.

  V primeru, da vseh naročenih izdelkov ni na zalogi, te bomo poklicali in se dogovorili o najhitrejši možni dostavi.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Cvetna kompozicija ZAŠČITA deluje kot močna duhovna varovalka, ki aktivira obrambni sistem telesa. Občutljivi in dovzetni ljudje nehote absorbirajo energije, misli in čustvene odzive drugih. Ko so ti vplivi negativni, trpimo.

 

ZAŠČITA ne samo prečisti celotno avro in telo, vendar tudi kot ščit varuje in prepreči nezaželenim vplivom, da bi nas nadlegovali in okužili. Ima veliko moč razbremeniti astralno telo gostih energij; predvsem pa čisti celotno avro, nudi zaščito in daje pobudo, tako da je naše elektromagnetno polje popolnoma utrjeno.

 

Deluje kot močna duhovna varovalka v vseh okoljih, kjer je veliko ljudi, gneče in intenzivne kolektivne aktivnosti. Preprečuje negativnim energijam, da bi vplivale na nas ali nam povzročale nelagodje in izčrpanost. Ščiti pred miazmami in elementarnimi entitetami z nizko vibracijsko ravnjo ter jih odganja. Preprečuje nagnjenost k energetski okuženosti s paraziti, neinkarniranimi življenjskimi oblikami in entietami, ki povzročajo utrujenost in šibkost, prisotnih zlasti na mestih polnih gostih energij in trpljenja, kot so bolnišnice, zdravstveni domovi, duševne bolnišnice, domovi za oskrbo, pokopališča, itd.

 

Prav tako spodbuja obrambne mehanizme celotnega telesa. Kompozicija bogata s pospeševalnimi, aktivacijskimi in segrevajočimi lastnostmi, sproži reorganizacijo energetskih vezij in spodbuja dinamičnost, bistrost, moč, iznajdljivost, podporo, zaščito in pogum. Namenjeno vsem, ki se čutijo šibke, obremenjene, pesimistične, težke in z nizko življenjsko energijo. Primerno za vse, ki imajo opraviti z drugimi, s skupnostjo ali za tiste, ki se počutijo neudobno v prenatrpanem okolju.

 

HARMONIZACIJA ČAKER: KORENSKA ČAKRA IN SOLARNI PLEKSUS.

 

VSE CVETNE KOMPOZICIJE ANIMA SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ

 
 

SESTAVA IN UPORABA

 

Primerno za vegane.

 

Sestavine: energizirana voda, naravni rastlinski glicerin, izvleček cvetov (ozkolistno ciprje, ameriški slamnik, črni bezeg, šipek, plešec, materina dušica, - 18 vol. %).

 

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, ločeno od obrokov. Za oralno uporabo.

 

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE!

 

 

ZGODBA

 

Prve cvetne in vibracijske esence ANIMA so bile ustvarjene leta 2002 po študiju alkimije, spagirije, avre rastlin, botanike, fitoterapije, cvetne terapije in naravne medicine. So rezultat najinih raziskav in osebnih izkušenj, z željo najti rešitve za eksistencialne probleme in stanje nezadovoljstva, tako značilno za ljudi.

 

Vsaka rastlina ima drugačno vibracijo, svoje elektromagnetno izžarevanje, posebno energijo in je zmožna blagodejno in sinergično medsebojno delovati s fiziologijo, ravnovesjem, bioritmom in elektromagnetnim poljem ljudi.

 

Cvetne esence ANIMA predstavljajo revolucijo v svetu cvetne terapije, energijsko-frekvenčnih in drugih dopolnilnih terapij.

 

Priprava v skladu z izhodišči alkimistične tradicije, združena z najnovejšimi evolucijskimi teorijami, daje življenje pristnim/avtentičnim, učinkovitim in inovativnim izdelkom, ki so v popolni skladnosti z današnjim fito in cvetno terapevtskim pregledom.

 

Zraven tega je pomembna namera, da je »ANIMA« - ali DUŠA – najinega dela namenjena spoštovanju, ohranjanju in prenosu duše vsake cvetlice oziroma rastline, njene avre – ali t.i. elektromenetnega polja – njenega nevidnega eteričnega telesa, iz fizičnega v novo, tekoče »prevozno sredstvo«. Nastala esenca rastline je tako popolna in nespremenjena življenjska inteligenca, ki vsebuje vse zapise rastline, ki vedno notranje in zunanje teži k uravnovešanju in prilagajanju glede na spremembe okolice!

 

Pripravki ANIMA prihajajo kot pomoč današnjemu življenju, ki je podvržen divjemu ritmu. Zasnovani so tako, da prinašajo ravnovesje in harmonijo v naše vsakodnevno življenje. Proizvodnja poteka ročno, srčno in zavestno, pri kateri slediva ritmom narave in ciklom Lune. Najini izdelki vključujejo inovativno linijo cvetnih kompozicij v razpršilu, z nižano vsebnostjo alkohola – lahko bi rekli skoraj brez – ki jih navdihujejo tako tradicija in načela Alkimije kot tudi trenutno znanje v cvetni terapiji; v popolnem soglasju z današnjim in trenutnim stanjem evolucije človeške zavesti in narave. 

 

Rosanda Verglez in Andrea Cattapan

 

 

INFORMACIJE O IZDELKU

 

Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko variira v barvi in sedimentira.

 

Uporabno najmanj do (serija/lot): označeno na vratu embalaže.

 

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ul. 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).

 

Za več informacij sem vam na voljo: 068 125 595 - Rosanda

 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke