Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Zaščita pred sevanjem telefona NORAD bakrena

Šifra izdelka: 1803
Cena: 29,90 €
Ploščica NORAD bistveno zmanjšuje tveganje, ki ga povzroča sevanje mobilnih in prenosnih telefonov.
Izberi količino:
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 60,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kdaj obračunavamo pripravo paketa?
  Strošek priprave paketa obračunamo samo pri manjših naročilih v vrednosti do 30 €.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Plačaš lahko tudi po povzetju - z gotovino ali s plačilno kartico (brez bančne provizije).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Zaščitna ploščica NORAD s posebnimi informacijami pomaga popraviti vodo, ki jo v našem telesu prizadene sevanje.

 

Ponovno vzpostavi pravilno delovanje celic.

 

NORAD je samolepilna kodirana ploščica (premer 16 mm), ki jo prilepimo na hrbtno stran telefona.

 

NORAD nima nikakršnega vpliva na tehnično delovanje mobilnega telefona.

 

Zaščitna kodirana ploščica NORAD do 70-odstotno zmanjša tveganje, ki ga ustvarja sevanje mobilnih telefonov in baznih postaj.

 

 

Ploščica vodo v telesu, te je v povprečju kar 75 odstotkov teže, vzpodbudi, da se vrne v "zdravo" strukturo – v obliko, kakršno ima voda v telesu, preden jo dosežejo sevanja mobilnega telefona.

 

Sevanje mobilnega telefona spremeni vodo v telesu; ne le razpored vodnih molekul, temveč tudi njihovo obliko, takšna voda pa več ne omogoča pravilnega delovanja celic. Organizem si prizadeva vodo popraviti za svoje potrebe, za kar porablja zelo veliko energije, ki bi jo lahko sicer uporabil za druge pomembne naloge, kot so prilagajanje okolju in samozdravljenje.

 

Dokaz, da ploščica NORAD resnično deluje, se kaže v povečanju človekovega biopolja ali avre. Tovrstne raziskave so opravili v laboratoriju za kognitivno modeliranje na Fakulteti za računalništvo v Ljubljani. V laboratoriju za citogenetiko v Ljubljani pa je bilo dokazano, da se genotoksičnost vode ob uporabi zaščite NORAD zmanjša.

 

Kodirana ploščica NORAD se ne troši. Bližina televizorja ali računalnika ne vpliva na zaščitno delovanje NORADA, kot tudi ne rentgenski pregled na mejnem prehodu. Kode v ploščici pa lahko izbriše močno elektromagnetno sevanje ali udar strele.

 

Zaščitna ploščica NORAD je prejela leta 2001 zlato priznanje na mednarodnem sejmu inovacij IMPEX v Pittsburghu, ZDA; istega leta še bronasto priznanje na mednarodnem sejmu inovacij v Ženevi, Švica; in zlato priznanje na sejmu MOS, Slovenija.

 

Ploščice NORAD izdelujejo v Zlatarni Celje, informirajo pa jih v orgonskem laboratoriju avtorja in izumitelja ploščice NORAD - Poznik Vilija v Celju.

 

Enote v škatli: 1

 

Proizvajalec: POZNIK d.o.o., Celovška ulica 10, 3000 Celje, Slovenija.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke