Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
ZA PRAVE GURMANE
IN ZDRAVOJEDCE
Največja izbira
Največja izbira in kakovost BIO IZDELKOV
na spletu v Sloveniji

Naša zgodba

Norma se je v mojem srcu rodila leta 2005, kot velika ljubezen do bolj zdravega načina  življenja in kot nov podjetniški izziv.

 

Stalno iskanje novih poti do bolj zdravega življenja, tako duhovnega kot telesnega, me je slej kot prej moralo pripeljati do biološko pridelane hrane. In ker imam rada izzive in ničesar ne počnem polovično, je bila evolucionarna sprememba v poslovnem in zasebnem življenju logična posledica. Navdihov iz družinskega in poslovnega okolja ni nikoli primanjkovalo in tako je Norma previdno, a odločno zakorakala iz glave na papir, od tam pa v prvo bio prodajalno v Mariboru.

 

Video Bio trgovine Norma v Mariboru

 

 

Prva Norma v Mariboru

 

Majhna, a simpatična, polna barv, življenja in smeha je Norma odprla vrata prve prodajalne jeseni leta 2007. Našega prvega, zelo simpatičnega kupca še vedno vidim pred seboj, kot da je to bilo včeraj.

 

S časom je rasla izbira, odgovornost, želje, le prostor je ostajal enak, nekako pretesen in jeseni leta 2010 smo se poslovili od prve lokacije ter se preselili na večjo, sedanjo, v Žolgarjevo 18, med Radio Center in magdalenski Spar.

 

Ambasadorka zdravega načina življenja

 

Norma si želi biti več kot le prodajalna z biološko hrano. Želi biti ambasadorka zdravega načina življenja. Za ta cilj z užitkom in vzajemno delamo vsi zaposleni v podjetju in ves čas si prizadevamo, da našim strankam in gostom ponudimo prijetno, sproščeno in kadar to želijo, tudi poučno nakupno doživetje. In skupaj z nami se trudijo tudi naši izbrani dobavitelji, ki želijo zdravo hrano in znanje o njej približati čim večjemu krogu ljudi. Z namenom osveščanja in preventivne vzgoje z nami sodelujejo tudi strokovnjaki iz medicine in drugih področij.

 

Norma obožuje rdečo barvo, ker je to barva ognja, barva ljubezni. Spirala v imenu pomeni, da je Norma ves čas v gibanju in kdor se enkrat pusti zapeljati njeni ljubezni do zdravega življenja,  je ne bo želel nikoli zapustiti.

 

Norma tudi v centru Ljubljane

 

Norma je tudi beseda za standard in menimo, da bi bio hrana morala predstavljati tisti minimum kakovosti hrane, ki jo zaužijemo. Na slabšo kakovost hrane, na ljubo svojega zdravja, ne bi smel pristati nihče. Zdravo hrano želimo približati čim večjemu krogu ljudi in zgraditi veliko Normino družino. Zato smo aprila 2014 odprli Normo tudi v centru Ljubljane na Gosposvetski cesti 6, v neposredni bližini hotela Lev.

 

Naša zgodba tukaj ni končana. Še jo pišemo, vsak dan, skupaj z vami in z vsakim vašim obiskom v Normi ali na naši spletni strani. Hvala za to priložnost.

 

Silva Verglez

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se