Naša zgodba

Norma se je v mojem srcu rodila leta 2005, kot velika ljubezen do bolj zdravega načina  življenja in kot nov podjetniški izziv.

 

Stalno iskanje novih poti do bolj zdravega življenja, tako duhovnega kot telesnega, me je slej kot prej moralo pripeljati do biološko pridelane hrane. In ker imam rada izzive in ničesar ne počnem polovično, je bila evolucionarna sprememba v poslovnem in zasebnem življenju logična posledica. Navdihov iz družinskega in poslovnega okolja ni nikoli primanjkovalo in tako je Norma previdno, a odločno zakorakala iz glave na papir, od tam pa v prvo bio prodajalno v Mariboru.

 

 

Danes Norma predstavlja sinonim za zdrav življenjski slog. Uresničujemo svoje poslanstvo, da delamo dobro naravi, živalim in človeku. V okolju, ki se spreminja, ohranjamo svojo osredotočenost in smo vedno odprti za novosti.

 

Prva Norma v Mariboru

 

Majhna, a simpatična, polna barv, življenja in smeha je Norma odprla vrata prve prodajalne jeseni leta 2007. Našega prvega, zelo simpatičnega kupca še vedno vidim pred seboj, kot da je to bilo včeraj.

 

S časom je rasla izbira, odgovornost, želje, le prostor je ostajal enak, nekako pretesen in jeseni leta 2010 smo se poslovili od prve lokacije ter se preselili na večjo, sedanjo, v Žolgarjevo 18, med Radio Center in magdalenski Spar.

 

Ambasadorka zdravega načina življenja

 

Norma si želi biti več kot le prodajalna z biološko hrano. Želi biti ambasadorka zdravega načina življenja. Za ta cilj z užitkom in vzajemno delamo vsi zaposleni v podjetju in ves čas si prizadevamo, da našim strankam in gostom ponudimo prijetno, sproščeno in kadar to želijo, tudi poučno nakupno doživetje. In skupaj z nami se trudijo tudi naši izbrani dobavitelji, ki želijo zdravo hrano in znanje o njej približati čim večjemu krogu ljudi. Z namenom osveščanja in preventivne vzgoje z nami sodelujejo tudi strokovnjaki iz medicine in drugih področij.

 

Norma je tudi beseda za standard in menimo, da bi bio hrana morala predstavljati tisti minimum kakovosti hrane, ki jo zaužijemo. Na slabšo kakovost hrane, na ljubo svojega zdravja, ne bi smel pristati nihče. 

 

Norma Krško in Norma Celje

 

Zdravo hrano nudimo širokemu krogu ljudi in zgraditi želimo veliko Normino družino. Če želiš, vedno najdeš sogovornike in navdušence za zdravo hrano in tako smo leta 2007 v zaporedju 14 dni odprli dve novi Bio prodajalni Norma. Norma v Krškem se nahaja v nakupovalnem centru Qlandia, v Celju pa se Norma nahaja blizu centra mesta – točno nasproti sodišča.

 

Spletna trgovina Norma

 

Spletna trgovina Norma obratuje že 12 let, vsak dan 24 ur. Pravi izziv smo doživeli ob izbruhu pandemije Covid-a spomladi leta 2020. Takrat se je izkazalo, da je vsaka minuta vloženega dela in vsak vložen evro v spletno trgovino prinesel rezultate. Vse je delovalo kot je moralo, le delovnih rok je bilo na koncu premalo, da bi lahko vsi paketi odšli v dveh ali treh dneh na pot. Od takrat je minilo že kar nekaj časa in naša spletna trgovina se tehnično in vsebinsko nenehno izboljšuje. Sodelujemo z zunanjimi strokovnjaki in se dnevno angažiramo, da bi bila vaša nakupovalna izkušnja kar najprijetnejša.

 

Naša zgodba tukaj ni končana. Še jo pišemo, vsak dan, skupaj z vami in z vsakim vašim obiskom v Normi ali na naši spletni strani. Hvala za to priložnost.

 

Direktorica

Silva Verglez

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se