Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

 

Normandisti v Krškem 

V Krškem sta dva mlada podjetnika začutila, da želita ustvariti nekaj dobrega zase, svojo družino, sokrajane in okolje. Priložnost za takšno izražanje in lasten razvoj sta prepoznala v Normi, ki jo vodita ob pomoči Normandistke Valerije.

 

Valerija vam v Normi svetuje o zdravi prehrani, kaj skuhati za zdravo in okusno kosilo ter katera tinkura pomaga, ko vam zdravje ponagaja. 

 

 

Jana Vizler in Jože Žičkar

Podjetnika skupaj sprejemata izzive in ustvarjata celoto.

Smisel vidita v ustvarjanju nečesa dobrega – ne le zase, temveč tudi za soljudi. 

 

 

 

 

 

Valerija Vinšek

Valerija je mamica dveh sončkov, ki ji lepšata vsakdan. Ob majhnih otrocih se še kako zaveda pomena krepkega zdravja za vso družino. Z vami bo z veseljem delila svoje nasvete o krepitvi imunskega sistema za najmlajše in tudi večje.

 

 

 

 

 

 
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke