Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

 

Normandistke v Mariboru

Svetovalne Normandistke so prodajalke, tudi učiteljice in včasih še zdravilke. Znanje o zdravi prehrani in o učinkovinah v naravni kozmetiki prenašajo na Normine obiskovalce, hkrati pa so tudi tiste, ki širijo dobro voljo in pozitivno sporočilo v svet.

 

Pisarniške Normandistke upravljajo papirno strojnico v ozadju Norme: skrbijo za nabavo in polne police, marketing, razne evidence in da nasploh vse deluje...znajo pa tudi popraviti računalnik, zaceliti takšno ali drugačno rano in seveda skuhati slastno in zdravo kosilo.

 

 

Silva Verglez ali Norma

Ustanoviteljica in idejna vodja, ki nikoli ne pozabi na srce. Samo tam se rodi uspeh.

 

 

 

 

 

Olga Mir Prah
V sebi skriva ocean miru, ki te razbremeni, da lahko prisluhneš njenim nasvetom o zdravem načinu življenja. 

 

Vita Sklepič 

Zagovornica zdravega življenjskega sloga, ki jo navdihuje narava. Verjame, da se dobro z dobrim vrača. Obožuje sladkanje z zdravimi sladicami, sprehode  in zanimive pogovore.

 

 

Sintija Dibeh

Skrbi za načine in poti, da izveš najkoristnejše, kar Normandistke slišimo, preberemo in preizkusimo v zvezi z zdravo hrano.

 

 

Doris Kurnik 

Skrbno upravlja del papirne strojnice v Normi in z nasmeškom usklajuje tisoč vsakdanjih pomembnosti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke