Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Normine vrednote

1. ZDRAVJE

Je največja vrednota. Vse moje misli se vrtijo okrog zdravja - zdravja moje družine, sodelavcev in naših strank/gostov. V mislih imam naše mentalno in fizično zdravje ter zdravje našega okolja, matere Zemlje. Za to se bom neumorno in na vse možne načine ves čas zavzemala.

 

2. LJUBIM DRUGAČNOST

Izvirne ideje, ki niso vkalupljene v stare sisteme razmišljanja so zame kakor čokolada. Obožujem ustvarjati drugačne ideje, zato komaj čakam na kakšne tvoje nove zamisli! Verjamem, da nobena ideja ni slaba - včasih le potrebuje čas, da dozori.

 

3. SRČNOST

Verjamem v iskrene in pristne odnose med ljudmi in ne maram pretvarjanja, zahrbtnosti ali igranja. Si kar si! Brez ovinkov, brez sramu! Popolnoma vsak od nas prinese del mozaika na ta svet in kam bi prišli, če bi bili vsi enaki. Ker se dajem iskreno, to pričakujem tudi v zameno.

 

4. DRUŽINA

Meni najpomembnejša stvar na svetu. V družino sem zaljubljena. Želim, da se “družinsko” počutje tudi naše stranke/gostje pri nas.

 

5. TEAMSKO DELO

Team Norme je več kot team, je družina. S skupnimi odločitvami danes soustvarjamo našo skupno svetlo prihodnost.

  

6. VERODOSTOJNOST in POŠTENOST

Nihče ni popoln. Delamo tudi napake. Vendar nikoli takšnih, da bi se izneverili Normini družini. Da bi postavili na kocko svojo verodostojnost in poštenost. Na teh vrednotah gradimo svojo podobo.

 

7. ZNANJE, ZNANJE in še enkrat ZNANJE

Svoje znanje nadgrajujemo iz dneva v dan. Vsak dan se naučimo nekaj novega.

 

8. CILJ

Imam jasno začrtane cilje, pot do tja iščem na podlagi notranjega občutka. Ko sem v sebi mirna, vem, da sem se prav odločila.

 

9. DOLGOROČNOST

Dolgoročnost našega delovanja je edini in pravi smisel vseh naporov. Vedno se vprašam: če nekaj naredim sedaj, kakšen učinek bo to prineslo čez 1 leto, 2 leti, 5 let.

 

10. KAR REČEM, MISLIM!

Moja beseda je odgovornost, ki jo jemljem zelo resno! Enako pričakujem tudi od drugih.
 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke