Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.
01
PREGLED KOŠARICE
02
PLAČILO IN DOSTAVA
03
PREDOGLED NAROČILA
04
ZAKLJUČEK NAKUPA
Naslov za račun
Nagovor *
Ime *
Priimek *
Ulica in hišna številka *
Poštna številka *
Kraj *
Država *
Telefon *
Elektronska pošta *
Za pošiljke izven Slovenije in Hrvaške ter za naročila izven EU nas, prosimo, kontaktirajte na norma@norma.si
Naslov za dostavo
želim poslati na ta naslov
želim poslati na drugi naslov
Način dostave *
 • preko paketne službe GLS
  Paket ti bo dostavil zanesljiv paketni distributer GLS, ki spada med tri največje ponudnike logističnih storitev v Sloveniji. Na dan odpreme paketa boš prejel elektronsko sporočilo in SMS o odpremi pošiljke s prevozno številko in zneskom odkupnine. Na dan dostave te bo dostavljalec GLS poklical in se s tabo dogovoril o točnem času in kraju dostave. Plačaš mu lahko z gotovino ali s plačilno kartico (brez bančne provizije).
Način plačila *
 • po predračunu (spletno nakazilo)
  Najenostavneje je, če plačaš po predračunu, ki ti ga pošljemo po elektronski pošti. Poravnaš ga lahko preko elektronskega bančništva ali na kateri drug, tebi najenostavnješi, način. Paket bomo odposlali takoj, ko bo plačilo zavedeno na našem transakcijskem računu.
 • po predračunu (PayPal)
  Plačaš lahko tudi hitro in enostavno preko PayPal-a. Po prejemu naročila ti bomo poslali predračun preko PayPal-a.
 • plačilo ob prevzemu
  Plačilo ob prevzemu pomeni, da plačaš račun takrat, ko prevzameš paket. Pri prevzemu lahko plačaš z gotovino ali s plačilno kartico (brez bančne provizije).
Opombe
Želim prejemati e-novice. S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.

Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri