BIO sojina omaka Tamari Ruschin. Veganska sojina omaka Tamari Ruschin, primerna tudi za ljudi z intoleranco na gluten.
Naravne sestavine in tradicionalen postopek izdelave z zorenjem več kot leto in pol v sodih naredijo to izgemno fino in prebavljivo sojino omako. Odlično za različne omake in prelive, za pokušino enolončnic in ponve.
Uporabno najmanj do: odtisnjeno na etiketi embalaže.
Proizvajalec: Ruschin GmbH, Postfach 10 21 29, 28021 Bremen, Nemčija.
Uporaba: Omaka sojina je odlična za prelive mesa, vseh vrst rib, zelenjave ali kot mešanico z drugimi omakami.
Proizvodnjo kontrolira: DE-ÖKO-005. Kmetijstvo izven EU.
Hranilna vrednost na 100g izdelka: energijska vrednost: 354kJ/83kcal; maščobe: 0,0g; od tega nasičene maščobne kisline: 0,0g; ogljikovi hidrati: 6,5g; od tega sladkor: 0,5g; beljakovine:14,0g; sol:13,1g.