Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.
TOP
PRODAJNI IZDELEK
Knjiga Ajurvedska kuhinja za samozdravljenje

Knjiga Ajurvedska kuhinja za samozdravljenje

Šifra izdelka: 9789616372787
Cena: 24,90 €
Izčrpna in obširna ajurvedska znanost o prehrani sloni na spoznanju, da prehrana ključno vpliva na vse vidike človekovega življenja. Čeprav se je v Indiji zamenjalo veliko vladarjev in okupatorjev, ni dežela nikoli izgubila svoje integritete in temeljne narave, eden od dokazov za to je prav neprekinjenost starodavnega ajurvedskega izročila.
Izberi količino:
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.
 • Kdaj obračunavamo pripravo paketa?
  Strošek priprave paketa obračunamo samo pri manjših naročilih v vrednosti do 30 €.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Plačilo po povzetju trenutno in do nadaljnjega ni možno zaradi varnostnih ukrepov dostavne službe GLS v zvezi s koronavirusom. Plačate lahko po predračunu – spletno nakazilo ali PayPal.
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  Zaradi povečanega obsega naročil v času koronavirusa, bodo vaša naročila obdelana v daljšem času kot sicer. Tudi dostava je možna kakšen dan ali dva kasneje, kot v normalnih razmerah.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Ajurveda nas seznanja s tem, katera hrana je primerna za posameznikov ustroj, kako jo ustrezno pripravimo in skuhamo ter kako se izognemo kombinacijam, ki v telesu ustvarjajo strupe. Edinstvena in premišljena uporaba začimb pri kuhanju zagotavlja najboljšo prebavljivost jedi, njihovo okusnost, vpliva pa tudi na samo hranilno vrednost. Začimbe pripomorejo k boljši presnovi, saj povečujejo združljivost živil, spodbujajo prebavo in vzpostavljajo ravnotežje v telesu.

 

Ajurvedska kuhinja za samozdavljenje naj bo v pomoč vsem, ki bi radi iskreno spoznali, kaj zares pomeni narhaniti in biti nahranjen. Pomeni novo zavest o resničnem pomenu hrane, če bi radi živeli kakovostno in bili zdravi ter uravnoteženi v vseh letnih časih.

 

Za vse tiste, ki imajo občutek, da je tak način priprave in uživanja hrane prezapleten, naj poudarimo, da prav ajurveda zagovarja način počasnega in postopnega napredovanja. temelj dobrega zdravja je predvsem POSAMEZNIKU PRILAGOJENA pravilna prehrana. Razumeti moramo, da ista jed ali živilo nekomu koristi, drugemu pa škoduje. Resnično smo to, kar jemo.

 

Naj vam bo ajurvedsko kuhanje za zdravje, srečo in dobrobit družine in prijateljev v užitek. In ne pozabite na najpomembnejši začimbi: spoštovanje do hrane, ki jo pripravljate, in ljubezen do tistih, ki jim boste postregli.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke