Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.
TOP
PRODAJNI IZDELEK
Knjiga Ajurvedska kuhinja za samozdravljenje

Knjiga Ajurvedska kuhinja za samozdravljenje

Šifra izdelka: 9789616372787
Cena: 24,90 €
Izčrpna in obširna ajurvedska znanost o prehrani sloni na spoznanju, da prehrana ključno vpliva na vse vidike človekovega življenja. Čeprav se je v Indiji zamenjalo veliko vladarjev in okupatorjev, ni dežela nikoli izgubila svoje integritete in temeljne narave, eden od dokazov za to je prav neprekinjenost starodavnega ajurvedskega izročila.
Izberi količino:
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 60,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kdaj obračunavamo pripravo paketa?
  Strošek priprave paketa obračunamo samo pri manjših naročilih v vrednosti do 30 €.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Plačaš lahko tudi po povzetju - z gotovino ali s plačilno kartico (brez bančne provizije).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Ajurveda nas seznanja s tem, katera hrana je primerna za posameznikov ustroj, kako jo ustrezno pripravimo in skuhamo ter kako se izognemo kombinacijam, ki v telesu ustvarjajo strupe. Edinstvena in premišljena uporaba začimb pri kuhanju zagotavlja najboljšo prebavljivost jedi, njihovo okusnost, vpliva pa tudi na samo hranilno vrednost. Začimbe pripomorejo k boljši presnovi, saj povečujejo združljivost živil, spodbujajo prebavo in vzpostavljajo ravnotežje v telesu.

 

Ajurvedska kuhinja za samozdavljenje naj bo v pomoč vsem, ki bi radi iskreno spoznali, kaj zares pomeni narhaniti in biti nahranjen. Pomeni novo zavest o resničnem pomenu hrane, če bi radi živeli kakovostno in bili zdravi ter uravnoteženi v vseh letnih časih.

 

Za vse tiste, ki imajo občutek, da je tak način priprave in uživanja hrane prezapleten, naj poudarimo, da prav ajurveda zagovarja način počasnega in postopnega napredovanja. temelj dobrega zdravja je predvsem POSAMEZNIKU PRILAGOJENA pravilna prehrana. Razumeti moramo, da ista jed ali živilo nekomu koristi, drugemu pa škoduje. Resnično smo to, kar jemo.

 

Naj vam bo ajurvedsko kuhanje za zdravje, srečo in dobrobit družine in prijateljev v užitek. In ne pozabite na najpomembnejši začimbi: spoštovanje do hrane, ki jo pripravljate, in ljubezen do tistih, ki jim boste postregli.

Knjige

V znanju je moč! Če želite živeti polno, zdravo in srečno življenje, se je o skrivnostih življenja najprej treba ustrezno podučiti. Knjige so prava pot do novih idej, spoznanj in navdiha v vseh življenjskih obdobjih. Naša knjižna polica je založena s knjigami iz različnih področij. Na voljo so kuharske knjige, knjige za osebno rast, otroške knjige in druge odlične knjige za prehrano in zdrav življenjski slog. Z njimi boste spregledali in premagali svoje slabe navade, dobili novo motivacijo za življenje in uspešno premagovali vsakodnevne izzive, znotraj družine in širše. Knjiga je prav tako vedno dobra ideja za obdarovanje.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke