Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Knjiga Odvadite se biti to, kar ste

Šifra izdelka: 9789617033441
Cena: 27,90 €
Knjiga "Odvadite se biti to, kar ste".

Kako se znebiti starega uma in ustvariti novega.
Izberi količino:
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 60,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 € (trenutno ta storitev ni na voljo).

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kdaj obračunavamo pripravo paketa?
  Strošek priprave paketa obračunamo samo pri manjših naročilih v vrednosti do 30 €.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Plačilo po povzetju trenutno in do nadaljnjega zaradi korona virusa ni možno.
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  Zaradi povečanega obsega naročil v času korona virusa, bodo vaša naročila obdelana v daljšem času kot sicer. Tudi dostava je možna kakšen dan ali dva kasneje, kot v normalnih razmerah.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Knjiga "Odvadite se biti to, kar ste".

 

Založba: Primus.

 

Napisal: Dr. Joe Dispenza.

 

Najpomembnejša navada, ki se je lahko znebite, je, da se odvadite biti to, kar ste.

 

»Knjiga opisuje mogočne vaje, ki razkrivajo, zakaj se ne znebimo starih prepričanj, prinaša preproste metode, ki nas dobesedno izstrelijo onkraj vpliva omejujočih prepričanj. Knjiga je priročnik za uspešno življenje - ko bi ga le dobili že v prvem razredu.«

     - Gregg Braden, avtor knjižne uspešnice Božanska matrika.

 

»Zabaven in izjemno razumljiv priročnik dr. Joeja Dispenze za premreženje umskih in čustvenih vezij prinaša preprosto, a mogočno sporočilo: vaše današnje misli vplivajo na to, kako boste živeli jutri.«

     - Lynne McTaggart, avtorica knjižne uspešnice Polje.

 

»V knjigi, ki je pred vami, Joe Dispenza integrira področja nevroznanosti, kvantne fizike, epigenetike in psihonevroimunologije ter jih nadgradi v enoten, enostaven in predvsem uporaben sistem samopomoči. Dokazuje, da lahko tudi znanstvenik še tako zahtevno področje 'spusti na zemljo' in ga približa navadnim ljudem na razumljiv in sprejemljiv način. To omogoča, da vsak posameznik, tudi če ne pozna teh področij, naredi velik korak v svojem duhovnem razvoju. Najbolj pomembno pa je, da se hitro poznajo rezultati dela na sebi, da se aktivira proces samozdravljenja, da se izboljšujejo fizično zdravje, odnosi in uspešnost. Vse navedeno pa izboljša kakovost življenja.«

     - Marjan Ogorevc, bioterapevt, avtor knjig Samozdravljenje s karmično diagnostiko, Sodobna bioterapija in Spreminjamo sebe, spreminjamo svet.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke