Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Knjiga Osupljiva moč čustev

Šifra izdelka: 9789616005777
Cena: 22,90 €
Avtorja: Esther in Jerry Hicks
Obseg/št. strani: 312
Vezava: mehka
Izberi količino:
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 60,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 € (trenutno ta storitev ni na voljo).

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kdaj obračunavamo pripravo paketa?
  Strošek priprave paketa obračunamo samo pri manjših naročilih v vrednosti do 30 €.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Plačilo po povzetju trenutno in do nadaljnjega zaradi korona virusa ni možno.
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  Zaradi povečanega obsega naročil v času korona virusa, bodo vaša naročila obdelana v daljšem času kot sicer. Tudi dostava je možna kakšen dan ali dva kasneje, kot v normalnih razmerah.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

To je tretja knjiga sporočil (v slovenščini sta že izšli knjigi Zakon privlačnosti in Prosite, dano vam je), ki jih Abraham, skupina modrih neutelešenih bitij, ob sodelovanju Esther in Jerrya Hicksa, posreduje nam, da vplivajo na nas in nas ganejo.

 

V tej knjigi, ki govori o čustvih, nazorno prikazuje osupljivo moč čustev. Sporočila so napisana v jeziku, ki ga dobro razumemo in tako jih lahko takoj prenesemo v dejanja.

Knjiga nam pove, da smo vibracijska bitja in da imamo šesti čut; razlaga nam, kakšno moč ima vodstvo naših čustev in da življenje teče po naravnem ciklu.

 

V knjigi najdemo odgovore na večino vprašanj in težav, ki se porajajo slehernemu med nami. Naslovi nekaterih poglavij: Ne morem shujšati, Moji otroci se ves čas prepirajo in to me spravlja ob živce, Popolnoma neorganiziran sem, Moj bivši partner o meni širi laži, V službi nisem srečen, Odkar mi je umrl oče ne najdem ravnovesja, Ne morem ljubiti partnerke, Sredi ločitve sem in počutim se izgubljeno, Ljudje kradejo moje ustvarjalne ideje, Zapustil me je partner, Umrl mi je pes in hudo mi je, Najin sin je gej …

 

In ko boste iskali odgovore na te in številne druge misli, ki vas obremenjujejo, vam dvigajo krvni tlak in vam ne dajo spokoja, boste doumeli, da so naša navidezno trdna prepričanja le strnjena vrsta posameznih misli, ki smo jih mislili nekoč in jim mislimo še danes.

 

Namen knjige je, da nas teh misli osvobodi in nam zagotovi svobodo. Daje nam informacije, ki jih lahko uporabimo takoj, da ustvarimo več vsega, kar si želimo ali koristimo drugim.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke