Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Knjiga Osupljiva moč čustev

Šifra izdelka: 9789616005777
Cena: 22,90 €
Avtorja: Esther in Jerry Hicks
Obseg/št. strani: 312
Vezava: mehka
Izberi količino:
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.
 • Kdaj obračunavamo pripravo paketa?
  Strošek priprave paketa obračunamo samo pri manjših naročilih v vrednosti do 30 €.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Naročene izdelke lahko plačaš tudi ob prevezmu paketa. Dostavljalcu iz paketne službe GLS lahko plačaš z gotovino ali s plačilno kartico (brez bančne provizije).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V primeru, da si naročil-a izdelke do 10. ure in so vsi izdelki na zalogi, ti bomo odposlali pošiljko še isti dan. Dostavna služba GLS ti lahko dostavi paket že naslednji delovni dan ali kasneje, če se tako dogovoriš z dostavljalcem iz GLS, ki te pred dostavo pokliče.

  V primeru, da vseh naročenih izdelkov ni na zalogi, te bomo poklicali in se dogovorili o najhitrejši možni dostavi.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

To je tretja knjiga sporočil (v slovenščini sta že izšli knjigi Zakon privlačnosti in Prosite, dano vam je), ki jih Abraham, skupina modrih neutelešenih bitij, ob sodelovanju Esther in Jerrya Hicksa, posreduje nam, da vplivajo na nas in nas ganejo.

 

V tej knjigi, ki govori o čustvih, nazorno prikazuje osupljivo moč čustev. Sporočila so napisana v jeziku, ki ga dobro razumemo in tako jih lahko takoj prenesemo v dejanja.

Knjiga nam pove, da smo vibracijska bitja in da imamo šesti čut; razlaga nam, kakšno moč ima vodstvo naših čustev in da življenje teče po naravnem ciklu.

 

V knjigi najdemo odgovore na večino vprašanj in težav, ki se porajajo slehernemu med nami. Naslovi nekaterih poglavij: Ne morem shujšati, Moji otroci se ves čas prepirajo in to me spravlja ob živce, Popolnoma neorganiziran sem, Moj bivši partner o meni širi laži, V službi nisem srečen, Odkar mi je umrl oče ne najdem ravnovesja, Ne morem ljubiti partnerke, Sredi ločitve sem in počutim se izgubljeno, Ljudje kradejo moje ustvarjalne ideje, Zapustil me je partner, Umrl mi je pes in hudo mi je, Najin sin je gej …

 

In ko boste iskali odgovore na te in številne druge misli, ki vas obremenjujejo, vam dvigajo krvni tlak in vam ne dajo spokoja, boste doumeli, da so naša navidezno trdna prepričanja le strnjena vrsta posameznih misli, ki smo jih mislili nekoč in jim mislimo še danes.

 

Namen knjige je, da nas teh misli osvobodi in nam zagotovi svobodo. Daje nam informacije, ki jih lahko uporabimo takoj, da ustvarimo več vsega, kar si želimo ali koristimo drugim.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri