Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.
Kitajska študija

Kitajska študija

Šifra izdelka: 9789619092231
Cena: 28,90 €
Kitajski študiji je usojeno, da postane ena najpomembnejših knjig desetletja, ker je napisana iskreno, pogumno in jasno, z intelektualno poštenostjo in globoko pronicljivostjo. Če se bo začela uveljavljati v praksi, se bo začelo obdobje nalezljivega zdravja. - Dr. Hans Diehl Kitajska študija je revolucionarna študija; ponuja odgovore, ki jih dolgo časa iščejo zdravniki, znanstveniki in zdravstveno zavedni bralci. Kaj v resnici povzroča raka? Kako lahko podaljšamo življenje? Kaj bo ustavilo epidemijo debelosti? Jasno in čudovito napisana knjiga enega najbolj spoštovanih prehranskih strokovnjakov predstavlja velik preobrat v našem razumevanju zdravja. - dr. Neal Bernard Kitajska študija je izjemno koristna, odlično napisana in zelo pomembna. Iz te pogumne in modre knjige sem se naučil neizmerno veliko. Če boste nasvete tega izjemnega priročnika vzeli resno, vam bo telo hvaležno vsak dan preostanka vašega življenja. John Robbins
Izberi količino:
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 60,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 € (trenutno ta storitev ni na voljo).

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kdaj obračunavamo pripravo paketa?
  Strošek priprave paketa obračunamo samo pri manjših naročilih v vrednosti do 30 €.
 • Kako lahko plačam?
  Najenostavneje je, da ti pošljemo predačun in ga pred dostavo udobno poravnaš preko elektronskega bančništva ali na drug načn.

  Možno je tudi plačilo preko sistema PayPal.

  Plačilo po povzetju trenutno in do nadaljnjega zaradi korona virusa ni možno.
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  Zaradi povečanega obsega naročil v času korona virusa, bodo vaša naročila obdelana v daljšem času kot sicer. Tudi dostava je možna kakšen dan ali dva kasneje, kot v normalnih razmerah.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Kitajska študija je knjiga, ki je temeljito pretretresla medicinske in nutricionistične kroge po vsem svetu. Avtor v njej pojasnjuje mehanizme delovanja človeka ( vpliv hrane na zdravje oziroma bolezen) in človeške družbe (medsebojno prepletenost prehranske, farmacevtske, medicinske industrije, znanosti in politike). Ponuja nam usodno pomembno orodje za preprečevanje in zdravljenje skoraj vseh bolezni in informacije o realnih zmožnostih sodobne farmacevtske medicine.

 

Dr. Campbell je ena največjih znanstvenih avtoritet na svetu; na njegove raziskave ni imel vpliva nihče; ne industrija, ne politika, ne lastne finančne koristi. Njegovo temeljno vodilo je iskanje resnice.

 

Uči nas, kako se z lahkoto spremenimo iz pasivnih "kupcev zdravja in daljšega življenja" v ljudi, ki si bodo zagotovili velikanske koristi, četudi že imamo kronične oz. avtoimunske bolezni, vključno z rakom, diabetesom, multiplo sklerozo, lupusom, artritisom ...

 

Izid Kitajske študije štejem kot naš doslej največji prispevek k javnemu zdravju in zdravju posameznika in sem na ta zgodovinski prispevek izjemno ponosen. Knjiga bo aktualna, dokler bomo ljudje takšni, kot smo, kar pomeni, da bomo z njo osrečevali še veliko generacij.

 

Tistim, ki so razumeli, da lahko sami za svoje zdravje naredijo več kot vsi drugi skupaj, sem z nemalo zadrege priporočal na kupe knjig, da bi jim ponudil celovite, jasne, prepričljive in preverjene informacije. Od zdaj naprej ne bom imel teh težav - ponudil bom samo eno knjigo - Kitajsko študijo. - Ivan Soče

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke